logo
امروز : چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۱۵
[ شناسه خبر : ۹۷۱۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
استاندار زنجان:

افزایش تولیدات در بخش کشاورزی استان زنجان با نوین سازی اتفاق می‌افتد

افزایش-تولیدات-در-بخش-کشاورزی-استان-زنجان-با-نوین-سازی-اتفاق-می‌افتد

استاندار زنجان با اشاره به نوین سازی کشاورزی استان زنجان گفت: برای دستیابی به تولیدات بیشتر و بهتر نوین سازی کشاورزی در استان زنجان باید اتفاق بیفتد.

به گزارش موج رسا; فتح اله حقیقی امروز در مراسم جشن شکرگزاری برداشت گندم اظهار کرد: تولید و خرید گندم از کشاورزان طی سالجاری در استان زنجان افزایش چشمگیر داشت.

وی تصریح کرد: امسال بیش از 450 هزار تن گندم در استان خریداری شد که این رکوردشکنی حاصل تلاش کشاورزان و مسئولین این حوزه در استان بود و نشان می دهد، می توانیم در نوین‌سازی کشاورزی نیز برای دستیابی به محصولات و تولیدات بیشتر و بهتر اقدام کنیم.

استاندار زنجان با تاکید بر ضرورت بهبود شرایط فعالیت و معیشت کشاورزان، افزود: باید با بکار گیری سیستمهای نوین و مکانیزه در کشاورزی توسعه لازم را ایجاد کنیم.

مقام عالی اجرایی استان ابراز کرد: باید ضمن بهره گیری از تجارب استانهای موفق در زمینه کشاورزی نوین، آموزش‌های لازم به گندم کاران و کشاورزان استان ارائه شود تا شاهد توسعه کمی و کیفی تولید گندم در استان زنجان باشیم.

وی همچنین از انتخاب 40 پروژه توسعه محور که کشاورزی نیز جزو آن است خبرداد و گفت: امیدواریم با این اقدامات به ارتقای تنوع و توسعه کیفی و بهره وری درکشاورزی دست پیدا کنیم.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر