تولید بالغ بر 20 هزار تن گوشت مرغ صنعتی در استان زنجان

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به میزان تولیدات گوشت مرغ در استان زنجان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر 20 هزار تن گوشت مرغ صنعتی در استان زنجان تولید شده است.
محمدعلی صادقی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: 244 واحد مرغداری گوشتی در استان وجود دارد که ظرفیت این واحدها در هر دوره بالغ بر 6 میلیون و 856 هزار قطعه بوده است.
وی از تولید 20 هزار و 580 تن گوشت مرغ صنعتی طی نیمه نخست امسال در استان زنجان خبرداد و تصریح کرد: طی این مدت بالغ بر 11 میلیون و 291 قطعه در واحدهای مرغداری گوشتی استان جوجه ریزی شده است.
صادقی با اشاره به بهبود قابل ملاحظه شاخص های پرورشی مرغ گوشتی در استان زنجان عنوان کرد: طی سالهای اخیر توجه ویژه به بهبود مدیریت واحدهای مرغداری استان از لحاظ افزایش سطح دانش و معلومات مرغداران، بهبود کیفیت ساخت و ساز واحدهای مرغداری، رعایت مسائل قرنطینه ای و بهداشتی، کنترل جوجه ریزی از طرف اتحادیههای استانی، استفاده از جوجههای درجه یک با توجه به شرایط آب و هوایی استان و افزایش گرایش به همکاری با زنجیرههای تولید گوشت مرغ سبب شده شاخصهای پرورش مرغ گوشتی در استان بهبود قابل توجهی داشته باشند.
تولید بالغ بر 91 هزار و 760 تن شیر خام در استان زنجان
وی زنجان را از استان های مهم تولید کننده محصولات لبنی در سطح کشور دانست و بیان کرد: در مدت 6 ماهه نخست امسال بالغ بر 91 هزار و 760 تن شیر خام در استان زنجان تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان افزود: در حال حاضر تعداد 107 مرکز جمع آوری شیر با ظرفیت روزانه بالغ بر 465 تن در سطح استان زنجان فعال است.
//ع
انتهای خبر/