گفت و گو در خانواده های ایرانی از دو ساعت به 20 دقیقه رسیده است/ فاصله بین نسلی نقطه آسیب هر جامعه

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بر اساس مطالعاتی که انجام شده است،گفت و گو در خانواده های ایرانی از دو ساعت به 20 دقیقه رسیده است.
به گزارش موج رسا; معصومه ابتکار در جمع زنان نمونه استان زنجان، اظهار داشت: وظیفه دولت تلاش و کارآمدی لازم برای بهبود شرایط زندگی مردم است که امیدوارم در این استان با تلاش های خوبی که شده است، شاهد روند رو به رشد باشیم.
وی شاخص های اجتماعی در استان زنجان را در شرایط کنونی جامعه امید بخش عنوان کرد و گفت: همه تلاش دولت فراهم کردن شرایط برای فعالیت های کسب و کار و بهبود شاخص های اجتماعی و فرهنگی برای بانوان در جامعه است.
این مقام مسئول ادامه داد: در شرایط جدید پس از خروج آمریکا از برجام و تحمیل جنگ اقتصادی ضرورت انسجام ملی،حضور مردم در صحنه و مشارکت همه جانبه بیشتر احساس می شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیاز امروز جامعه را انسجام همه گروه های جامعه برای عبور از شرایط خطیر عنوان کرد و گفت: با انسجام ملی می توان آینده با نشاط و امید را برای جوانان فراهم کرد.
ابتکار با اشاره به فعالیت های کارآفرینی در زنجان، بیان داشت: موانع و مشکلاتی نیز بر سر راه کارآفرینان وجود دارد که در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه کارآفرینی به مسئله زنان کارآفرین، بازرگانان و صنعتگران توجه می شود.
وی با بیان اینکه میز خدمت در وزارتخانه برای فعالان اقتصادی بانوان راه اندازی می شود تا در کنار رسیدگی به مشکلات عمومی به مشکلات بانوان نیز رسیدگی شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده دسترسی به منابع و تضمین های سیستم بانکی را از مشکلات پیش روی زنان کارآفرین عنوان کرد و افزود: در معاونت زنان و خانواده برنامه های مختلفی برای افزایش توان افزایی زنان روستایی با همکاری جهاد کشاوزی طرحی اجرایی می شود.
ابتکار با اشاره به فعالیت صندوق های خرد اعتباری برای توان افزایی زنان روستایی،برضرورت تقویت این رویکرد در استان زنجان تاکید کرد و گفت:برای زنان سرپرست خانوار طرح های سال گذشته در سال جاری ادامه می یابد.
وی با بیان اینکه تلاش داریم تشکل ها را در زمینه های بازار یابی، آی تی،آی سی تی و تجارت الکترونیک فعال کنیم، افزود: توافقی با وزیر ارتباطات و اطلاعات در این زمینه انجام شده است.
این مسئول سازمان های مردم نهاد را به عنوان بخش پویا و سرمایه اجتماعی جامعه عنوان کرد و افزود: برای ارتقای سطح توانمندی،در موضوعات مختلف دولت امور را برون سپاری می کند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اجرای طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی در سال گذشته، خاطرنشان کرد: این طرح در سال جاری ادامه می یابد.
ابتکار با بیان اینکه طرح گفت و گوی ملی خانواده با طرح تاب آوری اجتماعی پیوند خورده است،افزود: اگر چه استان زنجان در زمینه اعتیاد و آسیب های اجتماعی از استان های نسبتا سالم است اما باید مراقبت های لازم انجام شود تا جامعه سالمتری را شاهد باشیم.
وی هدف طرح ملی را تربیت نسل سالمترعنوان کرد و گفت: با وجود تحولات مختلف در ساختارهای اقتصادی و اجتماعی،ضروری است برنامه ریزی برای کاهش آسیب ها داشته باشیم.
وی برضرورت استفاده صحیح از فنآوری های جدید تاکید کرد و گفت: اعضای خانواده باید این مهارت ها بیاموزند تا توانمندی ها در این حوزه به تهدید تبدیل نشود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه ضروری است مهارت های ارتباطی از سطح مدارس و دبیرستان ها آغاز شود، افزود: برای کاهش خشونت و توجه به حقوق متقابل و حقوق نسل جوان و شنیدن حرف های نسل جوان باید مهارت های ارتباطی یاد گرفته شود.
ابتکار با اشاره به توجه همه کشورها به مقوله فاصله های نسلی،گفت: فاصله بین نسلی نقطه آسیب است و اگر گفت و گوی بین نسلی قطع شود که برخی های عمدا این فاصله ها را بیشتر می کنند، مشکلات بیشتر می شود.
وی گفت: بر اساس مطالعاتی که انجام شده است،گفت و گو در خانواده های ایرانی از دو ساعت به 20 دقیقه رسیده است.
این مسئول بیان داشت: تحقیقات نشان داده است افراد موفق دارای خانواده های پر قصه و پر گفت و گو بوده اند که در تعالیم دینی ما داستان های الهام بخشی وجود دارد که باید از این ظرفیت استفاده کرد.//ن
انتهای خبر/