logo
امروز : سه شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۳۰
[ شناسه خبر : ۷۹۶۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس پلیس راه استان زنجان:

برخورد ميني بوس با ام‌وي‌ام در زنجان 10 مجروح برجا گذاشت

برخورد-ميني-بوس-با-ام‌وي‌ام-در-زنجان-10-مجروح-برجا-گذاشت

رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به حادثه برخورد رانندگی در زنجان گفت: برخورد ميني بوس با ام وي ام در زنجان 10 مجروح برجا گذاشت.

علي اصغر شيرمحمدي در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; از برخورد يك دستگاه ميني بوس با سواري ام وي ام در محور "ابهر- زنجان" خبرداد و اظهار کرد: اين حادثه 10 مجروح بر جاي گذاشت.

وی تصریح کرد: در پي اعلام مركز فوريت‌هاي پليسي 110، مبني بر وقوع يك حادثه رانندگي در كيلومتر 10 محور "ابهر‌- زنجان"، بلافاصله عوامل پليس راه به محل اعلامي اعزام شدند.

رئیس پلیس راه استان زنجان افزود: ماموران با حضور در صحنه مشاهده كردند كه يك دستگاه ميني بوس با سواري ام وي ام برخورد کرده كه اين حادثه منجر به مصدوميت 10 نفر شده است.

وی ابراز کرد: مجروحان حادثه توسط آمبولانس به بيمارستان منتقل شدند.

رئيس پليس راه استان زنجان با اعلام اينكه علت اين حادثه خستگي و خواب آلودگي از طرف راننده ام وي ام بود گفت: از رانندگان درخواست می‌کنیم از عجله و شتاب بي‌مورد در رانندگي پرهيز كرده و به محض احساس خستگي و خواب آلودگي، در توقفگاه‌هاي بين راهي استراحت كنند.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر