logo
امروز : یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۷:۵۸
[ شناسه خبر : ۶۲۱۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان خبرداد

كشف بيش از 116 هزار انواع مواد محترقه خطرناك در زنجان

كشف-بيش-از-116-هزار-انواع-مواد-محترقه-خطرناك-در-زنجان-

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به افزایش برخورد با توزیع کنندگان مواد محترقه خطرناک در استان زنجان گفت: بيش از 116 هزار انواع مواد محترقه خطرناك در زنجان كشف شد.

جعفر كردلو امروز در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به كشف بيش از 116 هزار انواع مواد محترقه غير مجاز و خطرناك گفت: طرح برخورد با تهيه و توزيع كنندگان مواد محترقه غير مجاز و خطرناك در دستور كار يگان هاي انتظامي قرار دارد.

وی تصریح کرد: در راستاي پيشگيري از حوادث تلخ چهارشنبه آخر سال پليس طرح‌هاي مختلفي را در سطح استان اجرا مي‌كند.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان با تاكيد براينكه پليس مخالف شادي مردم در چهارشنبه آخر سال نيست، تصريح كرد : به منظور پيشگيري از حوادث تلخ چهارشنبه آخر سال ، والدين و خانواده هابر رفتار فرزندان خود نظارت وكنترل داشته باشند.

كردلو تصريح كرد:در راستاي پيشگيري از بروز خطرهاي احتمالي مواد محترقه و منفجره در آخرين روزهاي سال، برخورد با تهيه و توزيع كنندگان مواد محترقه غير مجاز و خطرناك تشديد و در دستور كار يگان هاي انتظامي استان قرار دارد.

جانشين فرمانده انتظامي استان زنجان خاطر نشان كرد: روز گذشته،با اجراي چند طرح مبارزه و مقابله با توزيع و فروش انواع مواد محترقه غير مجاز و خطر ناك در سطح استان، 116 هزار و 252 عدد انواع مواد محترقه غير مجاز كشف، سه متهم در اين خصوص دستگير و يك دستگاه خودرو توقيف شد.

اين مقام انتظامي استان زنجان با اشاره به برخورد قاطع پليس با سودجويان و توزيع كنندگان مواد محترقه از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه فعاليت غير قانوني و موارد مشکوک مراتب را به پليس 110 اطلاع دهند.

//ع

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر