برخورد دو دستگاه كاميون در زنجان يك كشته و يك مجروح برجا گذاشت

رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به حادثه رانندگی در استان زنجان گفت: این حادثه در اثر برخورد دو دستگاه كاميون اتفاق افتاد که يك كشته و يك مجروح برجا گذاشت.
علی اصغر شیرمحمدی در گفت و گو با موج رسا; اظهار کرد: در اثر برخورد يك دو دستگاه كاميون راننده كاميون كشنده به علت شدت صدمات وارده در دم جان باخت و راننده كاميون كمپرسي مصدوم شد.
وی تصریح کرد: در پی اعلام مرکز فوريت های پليسی 110 مبنی بر برخورد يك دستگاه كاميون كشنده با يك دستگاه كاميون كمپرسي در اتوبان " زنجان - قزوين" بلافاصله عوامل پليس راه به محل اعلامي اعزام شدند.
رئیس پلیس راه استان زنجان بیان کرد: در اين حادثه دو دستگاه كاميون با يكديگر به شدت برخورد ،كه متاسفانه راننده كاميون كشنده به علت شدت جراحات وارده در دم جان باخت و راننده كاميون كمپرسي مصدوم و جهت مداوا به بيمارستان منتقل شدند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر علت این حادثه معلوم نشده است افزود: این حادثه توسط کارشناسان در حال بررسی است.
رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به اینکه رانندگی در حین تردد در محورها سرعت مطمئنه را رعایت کنند افزود: رانندگان بايد با رعايت قوانين و مقررات از هرگونه عجله و شتاب بي مورد پرهيز کنند تا شاهد اينگونه حوادث تلخ و ناگوار نباشيم.
//ع
انتهای خبر/