logo
امروز : پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۷:۵۸
[ شناسه خبر : ۵۴۹۰۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
مدیرعامل باشگاه نیروی زمینی تهران:

وضعیت نهایی بیرانوند اول آبان مشخص می‌شود

وضعیت-نهایی-بیرانوند-اول-آبان-مشخص-می‌شود
مدیرعامل باشگاه نیروی زمینی تهران از صدور کد خدمت علیرضا بیرانوند برای فجرسپاسی خبر داد و تأکید کرد این کد قابل تغییر بوده و وضعیت نهایی دروازه‌بان اول آبان مشخص می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ به نقل از خبرگزاری ایرنا، سجاد محمدیاری در خصوص آخرین وضعیت حضور بیرانوند در تیم‌های نظامی و اینکه یا حضور این بازیکن در فجر قطعی شده است، گفت: حضور بیرانوند در فجر قطعی نشده است.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به احتمال تغییر کد خدمت علیرضا بیرانوند، ادامه داد: این بازیکن مهرماه درخواست اعزام به خدمت خود را ارسال کرده و همان موقع کد فجرسپاسی برای او خورده، اما این کد قابل تغییر است.

مدیرعامل باشگاه نیروی زمینی گفت: حضور بیرانوند در تیم ما افتخار بزرگی است و هر زمانی که او به باشگاه ما بیاید از نیم فصل می‌تواند در ترکیب ما قرار بگیرد و برای ما به میدان برود.

وی تاکید کرد: البته او به هر تیم دیگری هم برود باید تا نیم فصل بیرون باشد و نمی‌تواند برای هیچ تیمی بازی کند. خود بیرانوند علاقه دارد در تهران و در تیم نیروی زمینی دوران خدمت خود را پشت سر بگذارد.

محمدیاری گفت: تا اول آبان ماه وضعیت بیرانوند مشخص خواهد شد. او یا کد محل خدمت خود را تغییر خواهد داد یا می‌تواند با رایزی با باشگاه فجر شهیدسپاسی از مدیران این باشگاه بخواهد با تغییر کد موافقت کنند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر