logo
امروز : شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۲:۰۴
[ شناسه خبر : ۵۳۱۶۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس اداره راه و شهرسازی خدابنده خبر داد:

الحاق ۱۵۰ هکتار زمین به محدوده قیدار

الحاق-۱۵۰-هکتار-زمین-به-محدوده-قیدار
رئیس اداره راه و شهرسازی خدابنده از الحاق ۱۵۰ هکتار زمین به محدوده شهر قیدار خبر داد.

جمال خلجی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: بعضی از مردم شهرستان خدابنده با مشکل تامین زمین مواجه هستند.

بیشتر بخوانید

وی از الحاق ۱۵۰ هکتار از اراضی منابع طبیعی به محدوده شهر قیدار خبر داد و بیان داشت: این اقدام و مصوبه در طی سفر معاون عمرانی استانداری زنجان به شهرستان انجام شد و در جلسه‌ای با حضور مدیران کل منابع طبیعی و شهرسازی و هم‌چنین شهرستانی مقرر شد این طرح با هدف گره گشایی از چالش تامین زمین مصوب و پس از تایید نهایی توسط شهرسازی و معماری کل کشور به فاز اجرایی در بیاید.

رئیس اداره راه و شهرسازی خدابنده ادامه داد: این مقدار از اراضی الحاقی برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن و قانون جوانی جمعیت به محدوده شهر قیدار صورت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: تامین زمین، اولویت اصلی راه و شهرسازی است و تاکید می‌کنم که استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای خانه‌دار کردن واجدان شرایط با جدیت دنبال خواهد شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی خدابنده خاطرنشان کرد: این اقدامات گامی راهبردی برای تسریع در روند اجرای طرح‌های مسکن و پاسخ گویی به تقاضای موجود به شمار می‌رود

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر