logo
امروز : شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۶:۳۴
[ شناسه خبر : ۵۲۵۹۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان عنوان کرد:

کاهش دمای هوا در زنجان تا چهارشنبه

کاهش-دمای-هوا-در-زنجان-تا-چهارشنبه
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: طبق پیش‌بینی‌های اداره‌کل هواشناسی، روند کاهشی دمای هوا از امروز آغاز شده و انتظار می‌رود هوای نسبتاً خنکی تا روز چهارشنبه در سراسر استان زنجان مستقر شود.

الهام نجفی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛  با بیان اینکه در ساعات پیش از ظهر امروز، آسمان در اکثر مناطق استان زنجان وضعیت صاف تا کمی ابری خواهد داشت، اظهار کرد: با این حال، از اواسط روز، پیش‌بینی می‌شود که با افزایش نسبی پوشش ابر و وزش باد، احتمال وقوع بارش‌های خفیف و پراکنده در نقاط مختلف استان وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه لازم به ذکر است که در مناطق شمالی استان زنجان به‌ویژه در شهرستان طارم، پوشش ابری متراکم‌تری پیش‌بینی شده و احتمال رگبار پراکنده باران در این نواحی بیش‌تر است، بیان کرد: در خصوص دمای هوا، روند کاهشی از امروز آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا روز چهارشنبه، شرایط هوای نسبتاً خنک در سراسر استان مستقر شود. 

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان با اشاره به اینکه باید توجه داشت که در روزهای پایانی هفته، مجدداً شاهد افزایش نسبی دما خواهیم بود، افزود: در رابطه با چشم‌انداز جوی تا پایان هفته جاری، وضعیت کلی هوا نسبتاً پایدار ارزیابی می‌شود و سامانه بارشی گسترده‌ای پیش‌بینی نمی‌شود.  

وی عنوان کرد: با این حال، احتمال وقوع رگبار ضعیف و پراکنده در ساعات بعد از ظهر روزه چهارشنبه در نقاط مختلف استان زنجان دور از انتظار نیست و از شهروندان و متقاضیان سفر به مناطق مختلف استان تقاضا می‌شود با توجه به احتمال بارش‌های پراکنده در مناطق شمالی و تغییرات دمایی پیش‌رو، تدابیر لازم را در برنامه ریزی‌های خود لحاظ کنند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر