داروهای ممنوعه مسیر زیارت کربلا را میبندد

محسن حسینخانلو در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ گفت: از آنجایی که بلای خانمانسوز مواد مخدر و اعتیاد، استطاعت زائر را از نظر جسمی و روانی از بین میبرد بنابر این توصیه میشود اگر فردی به هر نحو مبتلا به سوء مصرف مواد مخدر یا روانگردانها است پیش از اعزام نسبت به درمان و بازپروری روحی و جسمی مبادرت ورزیده تا ضمن آماده شدن برای ورود به سرزمین عتبات عالیات با بازسازی جسمی و روحی برای پاکسازی صفات اماره از خود حرکت کند.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه حمل داروهایی مثل مسکنها و انواع آنتیبیوتیک در سفر، یکی از عادتهای اکثر ایرانیها است و پزشکان بارها درباره این عادت نادرست هشدار دادهاند و مسئولان انتظامی نیز بارها اعلام کردهاند که در هیچ سفر خارجی بهخصوص هوایی هیچ نوع دارویی با خود حمل نشود، ادامه داد: داروی استامینوفن و ژلوفن که خیلی از ایرانیها مثل نقل و نبات مصرف میکنند و هیشه نیز همراه خود دارند.
رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر زنجان با اشاره به اینکه تمامی این داروها در کشور مقصد موجودند و هم این که پلیس کشور میزبان در صورت مشاهده دارو همراه مسافر، حق دارد علاوه بر ضبط داروها، مسافر را بازداشت کند، ابراز کرد: چون برای حمل داروها در کشورهای دیگر، قوانین دقیق و نسبتاً سختگیرانهای وجود دارد که این قوانین در کشورهای مختلف متفاوت است.
وی گفت: زائرانی که احتیاج به مصرف داروهای خاصی دارند، ضمن همراه داشتن نسخه و پرونده درمانی، مراتب را قبل از حضور در مرزها با پزشک هماهنگ کنند و تأییدیه مربوطه را به همراه داشته باشند.
رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر زنجان با بیان اینکه رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا هر سال به زائران کربلای معلی توصیه اکید میکند که نکات ذیل را حتماً رعایت کنند، ادامه داد: از آنجا که یکی از شگردهای قاچاقچیان انتقال مواد مخدر توسط افراد ناآگاه است، بنابراین هموطنان به هیچ عنوان بار یا وسیلهای را به صورت امانت برای انتقال و تحویل به افراد ثالث در خارج از مرز ایران از کسی قبول نکنند.
حسینخانلو عنوان کرد: زائران دقت کنند که قبل و بعد از گیت بازرسی پلیس، وسایل و یا کیف دیگران را بهدلیل شباهت با وسایل خود به اشتباه برندارند.
انتهای خبر/