logo
امروز : دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۸:۲۶
[ شناسه خبر : ۴۵۵۱۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
مدیرعامل جمعیت هلال احمر زنجان:

۷۰ قلم داروی خاص وارد هلال احمر شد

۷۰-قلم-داروی-خاص-وارد-هلال-احمر-شد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: بدون در اختیار داشتن منابع مالی، با ریسک شخصی و مسئولیت‌پذیری بالا، نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ قلم داروی خاص وارد داروخانه هلال احمر زنجان شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حکمت‌اله هاشمی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با تشریح عملکرد و برنامه‌های پیش روی این نهاد در سال‌های اخیر، از اقدامات مؤثر در حوزه نیروسازی، تأمین داروهای خاص، گسترش خانه‌های هلال، استقرار بالگرد امدادی و ورود خیران کشوری خبر داد.

بیشتر بخوانید

وی با تأکید بر اهمیت تقویت منابع انسانی، از جذب نیروهای جدید در سال‌های اخیر خبر داد و افزود: در صورت تمایل نیروهای فعلی، استخدام رسمی نیز در برنامه ما قرار دارد. همچنین، فرصت دوساله‌ای برای این نیروها در نظر گرفته شده تا در حوزه نیروسازی فعالیت کنند.

تحولی بی‌سابقه در حوزه داروهای خاص

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال گذشته را اخذ مجوز برای توزیع داروهای خاص اعلام کرد و گفت: ۲۰ سال بود که هلال احمر مجوز رسمی برای عرضه داروهای خاص نداشت. با پیگیری‌ها و همراهی دانشگاه علوم پزشکی زنجان این مجوز صادر شد.

 وی افزود: بدون در اختیار داشتن منابع مالی، با ریسک شخصی و مسئولیت‌پذیری بالا، نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ قلم داروی خاص وارد داروخانه هلال احمر شد. این اقدام با نیت خدمت به مردم انجام شد و امروز گام بعدی، پیگیری تأمین داروهای تک‌نسخه‌ای است تا بیماران مجبور به سفر به تهران نباشند.

تلاش برای استقرار دائمی بالگرد امدادی

هاشمی همچنین از تلاش‌ها برای استقرار بالگرد نیمه‌سنگین MI-17 در استان زنجان خبر داد و گفت: در صورت تأمین اعتبار برای ساخت آشیانه، این بالگرد به‌صورت دائم در استان مستقر خواهد شد. این موضوع می‌تواند در شرایط بحرانی و حوادث طبیعی جان بسیاری از هم‌استانی‌ها را نجات دهد. 

وی خواستار مطالبه رسانه‌ها و مسئولان در سفر ریاست جمهوری برای تخصیص اعتبار ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومانی جهت ساخت این آشیانه شد.

گسترش خانه‌های هلال در مناطق روستایی

در ادامه، مدیر عامل جمعیت هلال احمر زنجان با اشاره به نقش خانه‌های هلال در کاهش آسیب‌های ناشی از حوادث، اعلام کرد: با وجود مصوبه هیات وزیران برای توسعه خانه‌های هلال در مناطق آسیب‌پذیر، این امر تاکنون به طور کامل محقق نشده است. هم‌اکنون ۲۷۱ خانه هلال در استان فعال است و هدف ما افزایش این تعداد با کمک فرمانداران، بخشداران و مردم محلی است.

استقرار دبیرخانه مجمع خیران کشوری در زنجان

یکی از نقاط عطف این نشست، اعلام استقرار دبیرخانه مجمع خیران کشوری در استان زنجان بود.

به گفته هاشمی، این دبیرخانه که با حمایت سه قوه اداره می‌شود، به دلیل ظرفیت بالای مردمی هلال احمر به این نهاد واگذار شده است.

وی افزود: در اولین نشست رسمی با حضور خیران ملی، اعضای جدید هیات‌ مدیره معرفی شدند و این ظرفیت می‌تواند در تأمین زیرساخت‌ها و رفع نواقص موجود نقش مؤثری ایفا کند.

هم‌افزایی نهادها برای توسعه خدمات مردمی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با اشاره به اهمیت همکاری نهادهای محلی و کشوری با جمعیت هلال احمر، افزود: تمام اقدامات ما در راستای نجات جان انسان‌ها و ارتقاء سطح آمادگی استان در برابر حوادث است. تجهیزات نباید قائم به مدیران باشند، بلکه باید تثبیت شوند تا ماندگار شوند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر