logo
امروز : شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۲۹
[ شناسه خبر : ۴۵۱۸۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
فرمانده انتظامی شهرستان ابهر خبر داد:

دستگیری سارقان به عنف در ابهر

دستگیری-سارقان-به-عنف-در-ابهر
فرمانده انتظامی شهرستان ابهر گفت: سارقان به عنف طلاجات سالخوردگان در ابهر در یکی از روستاهای استان همجوار شناسایی و دستگیر شدند.

هادی نوروزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: سارقان به عنف طلاجات سالخوردگان در ابهر دستگیر شدند.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در پی کسب وقوع سرقت به عنف طلاجات از افراد سالخورده توسط افرادی ناشناس با توجه به اهمیت آن و ایجاد جو نگرانی در خانواده‌ها موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان ابهر تصریح کرد: کارآگاهان اقدامات خود را در خصوص این پرونده آغاز و در بررسی‌های اولیه پی بردند افرادی پس از شناسایی و نزدیک شدن به افراد سالخورده طلاهای آنان را سرقت و از محل متواری می‌شدند.

وی خاطرنشان کرد: تلاش بی‌وفقه کارآگاهان در خصوص شناسایی و دستگیری متهمان موصوف ادامه داشت تا اینکه پس از کسب هماهنگی و تعامل مناسب با دستگاه قضائی، نهایتاً سارقان در یک عملیات پلیسی در یکی از روستاهای استان همجوار شناسایی و دستگیر و در بازجویی به‌عمل آمده به دو فقره بزه انتسابی اعتراف کردند که پرونده مقدماتی در این خصوص جهت رسیدگی به دادسرا ارسال شد.

نوروزی بیان کرد: به سارقان هشدار می‌دهم پلیس سارقان را با رصد اطلاعاتی و عملیاتی در کم‌ترین زمان ممکن و در هر کجا که باشند دستگیر و تحویل قانون می‌دهد.

وی عنوان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک با شماره تلفن ۱۱۰ موضوع را به پلیس گزارش دهند.

فرمانده انتظامی شهرستان ابهر تأکید کرد: پلیس با تقویت گشت‌های شبانه‌روزی و استفاده از فناوری‌های نوین نظارتی، امنیت عمومی را افزایش داده است.

وی همچنین از همکاری مؤثر مردم در گزارش‌دهی به موقع و ارائه اطلاعات ارزشمند قدردانی کرد و یادآور شد: این مشارکت شهروندی نقش کلیدی در کاهش جرائم و دستگیری سریع مجرمان دارد.

نوروزی اظهار داشت: پلیس ابهر با تمام توان در خدمت مردم است و هرگونه بی‌قانونی را با قاطعیت پیگیری می‌کند.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر