زنجان در شبکهسازی نخبگان پیشتاز است

سیفاله رسولی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با اشاره به راهبردهای بنیاد نخبگان کشور در راستای تقویت شبکهسازی میان نخبگان، اظهار کرد: ایجاد شبکههای پویا از جامعه نخبگانی، یکی از مهمترین اهداف و سیاستهای بنیاد نخبگان است که در استان زنجان با جدیت دنبال شده و خوشبختانه نتایج بسیار خوبی در پی داشته است.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه طی پنج سال گذشته جلسات متعددی با حضور نخبگان زنجانی، مقامات استانی و مدیران ملی برگزار شده است، افزود: در این جلسات که بعضاً با حضور بیش از 2۰۰ نفر از نخبگان برگزار شده، فرصت گفتگوی مستقیم نخبگان با مسئولان اجرایی استان و کشور فراهم شده است. همچنین طی دو نوبت نیز در تهران، نشستهایی با حضور نخبگان زنجانیالاصل، استاندار، نمایندگان مجلس و مسئولان بنیاد ملی نخبگان برگزار کردهایم.
رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان با تاکید بر تأثیرگذاری این جلسات گفت: خروجی این نشستها، ایجاد ارتباطات بینابینی بین نخبگان مقیم استان، نخبگان ساکن تهران و مسئولان بوده است که منجر به همافزایی و اجرای پروژههای کاربردی شده است.
اجرای طرحهای بنیاد نخبگان در راستای شبکهسازی نخبگان
وی با اشاره به طرحهای تخصصی اجرا شده در این حوزه، از طرح «احمدیروشن» به عنوان یکی از موفقترین نمونهها یاد کرد و گفت: در این طرح، استادان راهبر به همراه گروهی از دانشجویان مستعد، طی یک بازه ۹ ماهه روی یک مسئله واقعی از یک دستگاه اجرایی یا صنعتی کار میکنند. بخش عمده هزینههای نیروی انسانی را بنیاد نخبگان تأمین میکند و این فرآیند به آشنایی نخبگان با مسائل واقعی و بالعکس آشنایی و بهرهمندی صنایع و دستگاههای اجرایی از توان و پتانسیل جامعه نخبگانی منجر میشود.
رسولی افزود: در طول پنج سال گذشته، هر ساله بین پنج تا 10 طرح پژوهشی و فناوری در قالب طرح شهید احمدی روشن در استان اجرا شده و امسال نیز ۱۱ پروژه جدید تعریف شده است که هر یک با حمایت حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومانی همراه خواهند بود.
اهداف تشکیل شبکه نخبگان در زنجان
وی همچنین با اشاره به اهداف اصلی این شبکهسازیها گفت: هدف اول حل مسائل واقعی کشور با تکیه بر ظرفیت نخبگان، دوم استفاده از توان جامعه نخبگانی در دستگاهها، و سوم ایجاد انگیزه و امید برای ماندگاری نخبگان در کشور است.
رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان تاکید کرد: ایجاد احساس ارزشمندی در نخبگان، یکی از مؤثرترین راههای جلوگیری از مهاجرت نخبگان و کمک به توسعه ملی است.
انتهای خبر/