logo
امروز : دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۲۲
[ شناسه خبر : ۴۴۹۱۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
نماینده حوزه مؤسسه جامعه‌القران زنجان عنوان کرد:

تربیت ۵۵۰ نفر حافظ قرآن کریم در زنجان

تربیت-۵۵۰-نفر-حافظ-قرآن-کریم-در-زنجان-
نماینده حوزه مؤسسه فرهنگی قرآنی جامعه‌القران استان زنجان گفت: در حال حاضر بیش از ۵۵۰ نفر حافظ کل قرآن کریم در استان زنجان وجود دارد که این موضوع نشان‌دهنده‌ اهتمام مردم این استان به مفاهیم قرآنی و ترویج فرهنگ دینی است.

مهری خدیری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۵۵۰ نفر حافظ کل قرآن کریم در استان زنجان وجود دارد که این موضوع نشان‌دهنده‌ اهتمام مردم این استان به مفاهیم قرآنی و ترویج فرهنگ دینی است، اظهار کرد: بیش‌ترین آمار حافظان قرآن در شهر زنجان و شهرستان خدابنده ثبت شده که این مناطق را به قطب‌های قرآنی استان تبدیل کرده است. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه برگزاری دوره‌های آموزشی حفظ قرآن حمایت از مؤسسات قرآنی و استقبال خانواده‌ها از تربیت قرآنی فرزندان از جمله عواملی هستند که نقش مهمی در رشد تعداد حافظان ایفا کرده‌اند، افزود: توجه به آموزش و ترویج قرآن کریم نه تنها از جنبه دینی و معنوی اهمیت دارد بلکه آثار و فواید قابل توجهی در ابعاد فردی و اجتماعی به همراه دارد. 

وی با بیان اینکه در بعد فردی حفظ قرآن باعث تقویت حافظه، تمرکز، و مهارت‌های ذهنی می‌شود. ادامه داد: تحقیقات نشان داده است افرادی که در مسیر حفظ قرآن قدم می‌گذارند از نظم فکری بالاتری برخوردارند و در زندگی شخصی نیز از آرامش روانی بیش‌تری بهره‌مند می‌شوند. 

نماینده حوزه مؤسسه فرهنگی قرآنی جامعه‌القران استان زنجان با اشاره به اینکه همچنین ارتباط مستمر با مفاهیم قرآنی موجب رشد اخلاقی و معنوی فرد و تقویت بینش دینی می‌شود، ابراز کرد: در بعد اجتماعی توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه می‌تواند زمینه‌ساز کاهش آسیب‌های اجتماعی، تقویت همبستگی و ترویج ارزش‌های انسانی شود. 

وی با تأکید بر اینکه آموزش قرآن در سنین پایین نیز نقش مهمی در تربیت نسل آینده ایفا می‌کند نسلی که با آیات الهی مأنوس بوده و در مواجهه با چالش‌های اجتماعی، رفتاری مسئولانه‌تر و متعهدانه‌تر خواهد داشت، بیان کرد: با توجه به این فواید ضرورت حمایت بیش‌تر از فعالیت‌های قرآنی و فراهم آوردن بستر مناسب برای آموزش، حفظ و فهم عمیق‌تر قرآن کریم، بیش از پیش احساس می‌شود. 

نماینده حوزه مؤسسه فرهنگی قرآنی جامعه‌القران استان زنجان عنوان کرد:

نهادهای فرهنگی، آموزشی و مذهبی می‌توانند با همکاری یکدیگر برنامه‌ریزی مناسبی برای ارتقاء سطح قرآنی جامعه انجام دهند و از ظرفیت عظیم قرآن در ساختن انسان‌های فرهیخته، متعهد و آگاه بهره بگیرند.

خدیری ادامه داد: افزایش تعداد حافظان قرآن در استان زنجان را می‌توان به‌عنوان نشانه‌ای روشن از توجه مردم به معارف الهی دانست که نیازمند استمرار، حمایت و گسترش در سطح وسیع‌تر است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر