پلمب ۴۴ مرکز توزیع مواد غذایی در زنجان

قاسم محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه از تاریخ 11 اسفند ماه سال 1403 کارشناسان بهداشتی در سطح استان زنجان اقدامات دقیق و نظارتهای ویژهای را در راستای حفظ سلامت عمومی و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی آغاز کردهاند، اظهار کرد: نظارتها بهمنظور پیشگیری از خطرات بهداشتی و تضمین ایمنی مصرفکنندگان صورت گرفته و به صورت مستمر در حال انجام است.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه در این مدت تعداد 15 هزار و 476 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سطح استان مورد بازرسی دقیق قرار گرفتهاند، عنوان کرد: از این تعداد یک هزار و ۱۸۷ مرکز اخطار کتبی دریافت کردهاند که نشاندهنده وجود مشکلات بهداشتی یا عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در این مراکز بوده است.
سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: بهعلاوه تعداد 44 مرکز پلمب شدهاند، که این اقدامات بهمنظور جلوگیری از تهدید سلامت عمومی و حفظ امنیت مصرفکنندگان صورت گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه در این راستا 139 مرکز به مراجع قضائی معرفی شدهاند که نشاندهنده اهمیت برخورد قانونی با متخلفان در راستای تأمین سلامت جامعه است، ادامه داد: در این فرآیند تعداد 349 نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شده است که بهمنظور بررسی کیفیت و سلامت مواد غذایی و اطمینان از عدم وجود مواد مضر و خطرناک برای مصرفکنندگان صورت گرفته است.
سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه یکی از نتایج قابل توجه این نظارتها کشف و معدومسازی 15 هزار و 55 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته یا فاسد بوده است، اضافه کرد: این مقدار مواد غذایی غیرمجاز که در صورت مصرف میتوانست سلامت افراد را به خطر بیاندازد، از چرخه مصرف خارج شده است.
محمدی با بیان اینکه شکایت مردمی در سامانه ۱۹۰ بهداشت ثبت شده که از این تعداد 135 مورد مورد رسیدگی قرار گرفته است، گفت: این شکایات نشاندهنده اهمیت تعامل مردم با نهادهای بهداشتی و همچنین تلاش برای بهبود کیفیت خدمات بهداشتی در سطح کشور است. این اقدامات و نظارتها به طور مستمر ادامه دارد تا امنیت بهداشتی و سلامت جامعه حفظ شود.
انتهای خبر/