logo
امروز : سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۴۷
[ شناسه خبر : ۴۳۷۲۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 5 دقیقه ]
در گزارش موج‌رسا بخوانید؛

جهادگران قهرمانان بی‌ادعا

-جهادگران-قهرمانان-بی‌ادعا
گروه‌های جهادی قهرمانان بی‌ادعایی هستند که با کمک خیران برای نیازمندان خانه می‌سازند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گروه‌های جهادی که در ایران به ساخت مسکن برای نیازمندان و محرومان می‌پردازند، معمولاً تحت عنوان گروه‌های جهادی عمران و آبادانی یا گروه‌های جهادی مسکن فعالیت می‌کنند. این گروه‌ها اغلب با همکاری بسیج سازندگی، سازمان‌های مردمی، خیران و گاهی نهادهای دولتی تشکیل می‌شوند و هدف اصلی آن‌ها کمک به خانواده‌های کم‌درآمد، روستاییان و افراد آسیب‌دیده از بلایای طبیعی مانند زلزله یا سیل است.

بیشتر بخوانید

این گروه‌ها معمولاً در مناطق محروم و روستایی فعالیت می‌کنند و با استفاده از نیروهای داوطلب و منابع محدود، خانه‌های ساده و مقاوم را برای نیازمندان می‌سازند. فعالیت‌های آن‌ها علاوه بر ساخت مسکن، ممکن است شامل بازسازی خانه‌های تخریب‌شده، ایجاد زیرساخت‌های اولیه مانند راه‌ها و سیستم‌های آبرسانی نیز باشد.

للا

مردم در حوزه‌های مختلف جهادی عمل می‌کنند

حجت‌الاسلام سعید مرادپور، امام جمعه ابهر در گفتگو با خبرنگار موج‌رسا گفت: از جمله افتخارات ملت ایران مجاهدت در راه خدا است تا جایی که در عرصه‌های مختلف ملت ما جهادی عمل کرده است.

وی با بیان اینکه در بحث مسکن به ویژه در حوزه تخصیص زمین برای احداث مسکن ملی مشکلات زیادی داریم، خاطرنشان کرد: از گروه‌های جهادی که می‌توانند مساکن ارزان‌قیمت، اسلامی و مولد بسازند باید از آن‌ها حمایت شود.

امام جمعه ابهر با بیان اینکه مردم ما در زمان بلاهای طبیعی مانند سیل و زلزله همیشه پشتیبان یکدیگر بوده‌اند، اظهار کرد: در زمان زلزله بم ۴۸ گروه‌ جهادی برای کمک به زلزله‌زدگان بم اعزام شدند و در حادثه سیل اخیر تعداد گروه‌های جهادی به قدری افزایش پیدا کرد که برخی در صف اعزام ماندند.

وی با اشاره به راه‌اندازی پویش ایران همدل در کشورمان برای جمع آوری کمک‌های مردمی به مردم غزه و لبنان تصریح کرد: مردم مسلمان ایران علاوه بر حمایت از همشهریان خود به کشورهای مسلمان نیز کمک و یاری می‌رسانند و در پویش ایران همدل شاهد اهدای طلا توسط بانوان به جبهه مقاومت بودیم.

مرادپور با تأکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین مصادیق جهاد در حال حاضر جهاد با مال است، ادامه داد: وقتی که انسان فرصت حضور در جبهه‌ها را ندارد می‌تواند در پشتیبانی از جبهه‌ها و کمک در مشکلات مردم نقش‌آفرین باشد.

مردم در امور جهادی همیاری کنند

علی احمدی، مسئول گروه جهادی شهید تهرانی مقدم، در گفتگو با خبرنگار موج‌رسا گفت: با توجه به اینکه از بنده ساخت و ساز خانه می‌توانم انجام دهم، نزدیک سه سال پیش تحت پوشش سپاه ابهر یک گروه جهادی به نام شهید حسن تهرانی مقدم را راه‌اندازی کردم و ما یک گروه چهار نفری هستیم طی این مدت ۱۴ ساختمان برای نیازمندان ساخته‌ایم.

وی با بیان اینکه سیزده واحد را از پی آن شروع کردیم که با کمک امام جمعه، فرمانده سپاه، اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی شهرستان ابهر انجام شده است، افزود: این مسکن‌ها در روستاهای آقجه‌کند، ینگی‌کند، چنگ‌الماس ، دو مسکن در روستای عباس‌آباد، زره‌باش، کبودچشمه و قلعه‌حسینیه و چند روستای دیگر که همه این واحدها تکمیل شده و به صاحبان آن تحویل داده شده است.

این جهادگر ابهری با اشاره به اینکه هدف ما از این کار این بوده که فلسفه انقلاب نبود افراد نیازمند در جامعه بوده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه ۴۶ سال از انقلاب می‌گذرد باید همه خانواده‌ها در کشور ما در آرامش و امنیت زندگی کنند.

وی با تأکید بر اینکه ما با خدای خود عهد و پیمان بستیم که در خدمت مردم و نیازمندان باشیم و به صورت رایگان کار می‌کنیم، اظهار داشت: کل دعوای عالم بر سر مالکیت است و این باعث شده آمریکا به ۲۰۷ کشور حمله کرده و چندین میلیون انسان را کشته  و همه این جنایت‌ها فقط به این دلیل است که ادعای مالکیت می‌کنند، در حالی‌که مالک این کره خاکی خداوند است.

احمدی با توضیح اینکه همه مردم باید گوش به فرمان مقام معظم رهبری باشند، متذکر شد: اگر همه از یک فرد عالم و توانا فرمان بگیرند، در عالم آرامش و امنیت برقرار خواهد شد.

وی با گلایه از عدم همیاری و همکاری مردم در امور جهادی، اضافه کرد: گاهی در برخی امور ساختمانی همسایه های اطراف ساختمان به ما کمک کنند تا کار سریع‌تر پیش برود.

این جهادگر ابهری خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند یک روز در ماه با کمک به گروه‌های جهادی به حل مشکلات بسیاری از خانواده‌ها کمک کنند.

احمدی به فعالیت‌های خود در شهرستان ابهر اشاره کرد و گفت: بنده در گروه پیشکسوتان، گروه جهادی آستان قدس رضوی نیز فعالیت دارم و از خداوند می‌خواهیم توفیق خدمت به خانواده‌های محروم را از ما نگیرد.

خیران در ساخت مسکن محرومان یاری کنند

معصومه الله‌وردیلو، مسئول گروه جهادی خادمان امام رضا علیه‌السلام در گفتگو با خبرنگار موج‌رسا گفت: گروه جهادی خادمان امام رضا علیه‌السلام با کمک گروه جهادی شهید تهرانی‌مقدم اقدام به ساخت یک باب ساختمان برای خانواده‌ بی‌سرپرست که دارای سه فرزند ایتام هستند کرده که در مرحله سفت‌کاری بوده و تا پایان امسال ساخت این مسکن به پایان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه با کمک خیران این سومین ساختمانی است که برای خانواده‌های نیازمند توسط گروه جهادی ما ساخته می‌شود، افزود: برای ساخت مسکن نیازمندان مصالح آن را توسط خیران تأمین کردیم.

مسئول گروه جهادی خادم‌الرضا علیه‌السلام با بیان برای ساخت یک مسکن در روستای فنوش‌آباد برای یک خانواده‌ واجدشرایط درحال جمع‌آوری وجوهات نقدی هستیم، تصریح کرد: از همشهریان درخواست داریم که در ساخت این مسکن ما را یاری کنند.

گروه‌های جهادی قهرمانان بی‌ادعایی هستند که با کمک خیران برای نیازمندان خانه می‌سازند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر