افتتاح بخش سکته مغزی بیمارستان ولیعصر (عج)
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زنجان، سعید نهاوندیپور در این مراسم اظهار کرد: این بخش با 14 تخت، در فضایی با زیربنای 400 مترمربع و با 85 میلیارد ریال هزینه که توسط مؤسسه خیریه ولیعصر (عج) تأمین شده به بهرهبرداری رسید.
بیشتر بخوانید
وی ضمن تقدیر از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در تجهیز به موقع این بخش جدیدالاحداث، ابراز امیدواری کرد این افتتاح قدمی مؤثر در راستای ارتقاء خدمات بهداشتی و درمانی در استان باشد.
در ادامه، حمید قهرمانی، رئیس بیمارستان ولیعصر(عج) زنجان با بیان اینکه در حال حاضر تکمیل چرخه تشخیص و درمان سه بیماری در کشور در اولویت اقدامات وزارت بهداشت قرار دارد، گفت: این سه بیماری شامل بیماریهای قلبی، مغزی و سرطان است و در همین راستا بخش جدیدالاحداث سکته حاد مغزی امروز در بیمارستان ولیعصر (عج) زنجان افتتاح میشود.
وی بیان کرد: بخش آنژیوگرافی پریفرال بهمنظور تشخیص تنگی، گرفتگی و مشکلات عروق نیز بهزودی جهت خدمترسانی به مردم استان زنجان و استانهای همجوار، در این بیمارستان افتتاح خواهد شد.
افزایش ۲/۵ برابری اضافه کار پرستاران
نبیاله محمدی، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: با پیگیری کمیسیون بهداشت و برنامه بودجه و وزارت بهداشت، مقرر شد افزایش ۲/۵ برابری اضافه کار پرستاران و کارکنان بالینی، از اول آبان اعمال شود و با پیگیری مجمع نمایندگان استان و سازمان برنامه و بودجه، تأمین بخشی از بدهیهای دانشگاه نیز از تأمین اجتماعی انجام شد.
وی با تأکید بر پیشبینی تجهیزات 50 هزار متر مربع جدیدی که در حال احداث است و ارسال آن به وزارت بهداشت جهت تخصیص اعتبار، افزود: پیگیر تخصیص اعتبارات سالانه برای تعمیرات اساسی و بهبود استاندارد تجهیزات بیمارستانها و تأمین و تقویت فضاهای آموزشی و کمک آموزشی هستیم.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بررسی لایحه بودجه در مجلس، حقوق گمرکی واردات دارو، ملزومات پزشکی، شیرخشک و کالاهای اساسی و ... یک درصد کاهش پیدا کرده، گفت: علاوه بر این واردات ۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در سال 1404 برای فوریتهای پزشکی، دانشگاههای علوم پزشکی و بیمارستانهای خیرساز با مجوز وزارت بهداشت از سود بازرگانی و حقوق گمرکی معاف شدند.
وی ابراز کرد: علاوه بر این دولت و دستگاههای موضوع ماده 5 قانون خدمات کشوری، مجاز هستند 11 میلیون یورو برای واردات دارو، مواد اولیه، ملزومات پزشکی، انواع شیر خشک و سایر موارد ذکر شده در بند خ تبصره 2 اختصاص دهند و همچنین مقرر شد 30 میلیون یوورو از این مبلغ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی ایثارگران اختصاص یابد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر موضوع اصلاح الگوی مصرف دارو در کشور افزود: دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی آنچه که از فروش دارو دارند به تأمینکنندگان دارو تقدیم میکنند و علاوه بر این در راستای ماده 71 قانون برنامه هفتم، پیشرفت وزارت بهداشت باید به سمت ایجاد ذخیره ۶ ماهه داروهای استراتژیک برود که برای این کار سال آینده مجاز است با شرکتهایی که مورد تأیید هستند و فهرست آنها مشخص است، قرارداد منعقد کند.
محمدی ادامه داد: اخیراً هم مقرر شد یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره توسعه ملی به دانشگاههای علوم پزشکی اختصاص یابد که 700 میلیون دلار از آن برای ذخیره دارو برای ۶ ماهه و ۳۰۰ میلیون دلار برای پرداخت سایر بدهیها اختصاص یابد.
انتهای خبر/