logo
امروز : دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۵۱
[ شناسه خبر : ۴۰۵۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
فرمانده انتظامی استان زنجان:

کاهش 7 درصدی مرگ و میرهای ناشی از تصادفات در استان زنجان/ تجهیزات روز دنیا در نیروی انتظامی بکارگیری می‌شود

کاهش-7-درصدی-مرگ-و-میرهای-ناشی-از-تصادفات-در-استان-زنجان-تجهیزات-روز-دنیا-در-نیروی-انتظامی-بکارگیری-می‌شود

فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به کاهش مرگ و میرها ناشی از تصادفات در استان گفت: در شش ماهه امسال میزان مرگ و میرها ناشی از تصادفات 7.4 درصد کاهش یافته است.

به گزارش موج رسا; سردار علی امروز در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح استان با اشاره به اینکه نیروی انتظامی با تمام اقتدار در پاسداری از ارزشهای انقلاب ایستاده است اظهار کرد: نیروی انتظامی در سراسر کشور برای ارائه خدمات به مردم آماده است.

وی حفاظت و تامین امنیت در مرزها را از اقدامات نیروی انتظامی عنوان کرد و افزود: نیروی انتظامی همواره برای تامین امنیت در مرزها با قاچاقچیان مواد مخدر و سارقان مسلح مبارزه می‌کند و همچنین در داخل نیز در مبارزه با مجرمان فضای مجازی آماده است.

وی با اشاره به بروز بودن تجهیزات نیروی انتظامی افزود: تجهیزات و آموزش‌های مهارتی خود را منطبق با شرایط خاص و مطالبات مردم و تهدیدات پیش‌رو ساماندهی کرده است.

وی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی مجهز به تجهیزات روز دنیا بوده است افزود: نیروی انتظامی با خدمات رسانی و با تامین امنیت توانسته اطمینان مردم را به خود جلب کند.

وی شعار هفته ناجا را پلیس برای امنیت و امنیت برای همه عنوان کرد و افزود: استان زنجان جزو استانهای امن کشور است.

وی با اشاره به اجرای طرحهای امنیتی در سطح استان گفت: تامین امنیت روز هشتم و یازده محرم از جمله طرحهای امنیتی نیروی انتظامی بوده که سالانه در سطح استان انجام می‌شود.

فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان با بیان اینکه کشفیات مواد مخدر در شش ماهه نخست امسال در استان زنجان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 32 درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: امسال 859 کیلوگرم مواد مخدر کشف شده که این رقم  در نیمه نخست سال گذشته 648 کیلوگرم بود.

آزادی بیان کرد: در شش ماهه نخست سال 95، 417 نفر از معتادان متجاهر جمع‌آوری شدند و امسال این رقم 608 نفر گزارش شده که حاکی از رشد 46 درصدی در میزان جمع‌آوری معتادان متجاهر است.

این مسئول با اشاره به کاهش 25 درصدی سرقت‌های مهم خاطرنشان کرد: امسال در سطح استان جرائم خشن مانند سرقت مسلحانه، آدم‌ربایی سرقت از بانک و سایر موارد نداشتیم.

فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان در مورد آمار تصادفات بیان کرد: بر اساس آمار پزشکی قانونی تصادفات فوتی در سطح استان زنجان 7.4 درصد کاهش یافته به طوری که در شش ماه نخست سال 95، 135 نفر در حوادث برون‌شهری و دورن‌شهری جان خود را از دست دادند و این رقم در نیمه نخست امسال 125 نفر ثبت شده است.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر