logo
امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۶:۳۴
[ شناسه خبر : ۲۷۷۰۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 5 دقیقه ]
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدای (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

سپاه کربلا را در کربلای ۵ مشق کرد/ علما در دفاع مقدس نقش ویژه‌ای داشتند

سپاه-کربلا-را-در-کربلای-۵-مشق-کرد-علما-در-دفاع-مقدس-نقش-ویژه‌ای-داشتند
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدای (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب می فرمایند: سپاه کربلا را در کربلای ۵ مشق کرد، گفت: رزمندگان اسلام در کربلای پنج ارتش عراق را شکستند و متلاشی کردند.

<!doctype html>

به گزارش موج رسا; سردار مجید ارجمند فر شب پنج شنبه در همایش طلبه عصر انقلاب با اشاره به شاخص‌های اصلی طلبه عصر انقلاب از دیدگاه رهبری، اظهار کرد: ایثار، گذشت، فداکاری و شجاعت ۴ شاخصه‌ی اصلی طلبه عصر انقلاب است.

وی با اشاره به نقش علما و روحانیت در دفاع مقدس، ابراز کرد: روحانیت و علما در کنار فرمانده نقش ویژه‌ای در دفاع مقدس داشتند و شاید بتوان گفت نقشی همتراز و یا بالاتر از فرمانده داشتند.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: علما از نظر روحی رزمندگان و بسیجیان را آماده پذیرش خطر های بزرگ و ایثار و فداکاری در جبهه ها می کردند.
وی با بیان اینکه در کربلای ۴ علی‌رغم آنکه عملیات لو رفته بود توانستیم از رودخانه اروند عبور کنیم و برخی از جزایر را تصرف کنیم، افزود: در عملیات کربلای ۴ سی، چهل درصد از نیروها را تلفات داده بودیم.
سردار ارجمند فر با بیان اینکه دستور امام (ره) بر ادامه عملیات و آزاد شدن بخشی از خاک کشور بود که برای عملیات کربلای ۵ در کمتر از ۱۵ روز آماده شدیم، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب در این باره می فرمایند: سپاه کربلا را در کربلای ۵ مشق کرد.
وی با بیان اینکه اصغر اشرفی یکی از غواصان روحانی در عملیات کربلای ۵ به تمامی رزمندگان امید داد به طوری که همه مجروحان نیز آماده حضور عملیات کربلای ۵ شدند، خاطرنشان کرد: رزمندگان اسلام در کربلای پنج ارتش عراق را شکستند و متلاشی کردند.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدای (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ما مدیون روحانیت هستیم، تصریح کرد: یکی از روحانی هایی که بعد از دفاع مقدس متولد شد و راه و رسم شهدا را رفت بهنام نجفی بود.
وی با بیان اینکه روحانی شهید بهنام نجفی اعتقادش بر این بود که تربیت باید در میدان انجام شود، خاطرنشان کرد: عمده کارهای تربیتی این روحانی در گروه‌های جهادی، برنامه های اردویی، کوهپیمایی و... بود.
سردار ارجمندفر با بیان اینکه روحانی بهنام نجفی در عمل تفسیر قران کرد، ابراز کرد: نجفی در کنار کارهای تربیتی، فداکاری، ایثار، گذشت، اتحاد و یکپارچگی، و تبعیت از ولایت را به جوانان آموخت.
وی با بیان اینکه به برکت ولایت در دفاع مقدس حتی یک وجب از خاک کشور در دست دشمنان نماند، ادامه داد: ۴۳ سال است که جمهوری اسلامی در اوج اقتدار است و دشمنان به این اقتدار معترف هستند‌
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدای (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در حال توسعه است، خاطرنشان کرد: دامنه فعالیتی این انقلاب از مرزهای جغرافیایی ایران خارج شده است.
وی با بیان اینکه جوانان ما باید بتوانند نیازمندی جهان اسلام را تامین می کنند، عنوان کرد: بهنام نجفی دغدغه مردم و روحانیت را داشت.
عدم توجه به دستورات الهی در سیاست شرک است
آیت الله محمد باقر تحریری شب پنج شنبه در همایش طلبه عصر انقلاب با بیان اینکه طلبه عصر انقلاب عنوانی است که شامل همه طلاب می‌شود، اظهار کرد: مراجع تقلید و رهبر و طلابی که به تازگی وارد حوزه علمیه شده اند شامل عنوان طلبه عصر انقلاب می شوند.
وی با بیان اینکه از اولین روزی که وارد عرصه طلبگی شده ایم به ما گفتند شما میتوانید در عرصه ملکوت وارد شوید، ابراز کرد: ملکوت عالم غیب است با این دستورات در عالم شهادت انسان ربطش را با عالم غیب درک می کند و با عمل حفظ می کند.
این استاد اخلاق با بیان اینکه یک آسیب مهم در راه ما انسان ها وجود دارد که خداوند در سوره شورا آن را به ما گوشزد می‌کند، تصریح کرد: دعوت انبیا دعوت به توحید و بندگی خدا در تمام شئون زندگی است.
وی با بیان اینکه اگر عبادت کنیم و دستورات خدا را دربعد فردی انجام دهیم اما در سیاست به دستورات خدا توجهی نداشته باشیم شرک است، افزود: اگر بخواهیم در مسیر دین و حق باشیم باید خودمان را تحت مشیت خدا قرار دهیم.
آیت الله تحریری با بیان اینکه انبیا در ابتدا مهدی بودند و بعد هادی شدند، ادامه داد: ما که در عرصه طلبگی وارد می شویم باید اول با نگاه مهدی شدن وارد شویم و بدانیم که هدایت چه ابعادی دارد و بعد خودمان را تحت هدایت قرار دهیم.
وی با بیان اینکه مبدا هدایت دیگران عالمان هستند، ابراز کرد: مبدا ضلالت هم علمان هستند منتها عالمانی که به دنبال خود هستند نه به دنبال حق.
این استاد اخلاق بیان کرد: دعوت همه انبیا به انقلاب بوده است که تحولی در ما ایجاد شود و از اخلاق غیر الهی و نواقص به ارتباط خالصانه با خدا که زندگی دنیایی را به یک زندگی ملکوتی تبدیل می‌کند بوده است.
وی با بیان اینکه ما افرادی را می شناسیم که با کمترین امکانات مادی کار تبلیغی خود را رها نکردند و جوانانی را هدایت کردند که بعد از انقلاب، در جامعه منشا اثر بودند، افزود: مقصود اجتماعی دین تحقق عدالت الهی در جامعه است.//ک

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر