logo
امروز : جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۹:۵۵
[ شناسه خبر : ۶۵۹۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
استاندار زنجان:

تکلیف 5 میلیون تن پسماند آزار دهنده زنجان تا خرداد ماه مشخص می شود/ کالای ایرانی شناسنامه و آبروی کشور است

تکلیف-5-میلیون-تن-پسماند-آزار-دهنده-زنجان-تا-خرداد-ماه-مشخص-می-شود-کالای-ایرانی-شناسنامه-و-آبروی-کشور-است

استاندار زنجان گفت: تکلیف 5 میلیون تن پسماند آزار دهنده امسال در زنجان مشخص می شود.

به گزارش موج رسا; اسدالله درویش امیری در دومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان در سال جاری اظهار داشت: امسال از سوی مقام معظم رهبری حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است و این شعار استمرار اقتصاد مقاومتی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه کالای ایرانی شناسنامه، اعتبار و آبروی ما در داخل و خارج کشور است، افزود: امیدواریم تولیدکنندگان آنچنان به افزایش کیفیت بپردازند که مردم با انگیزه به سمت کالای ایرانی بروند.

این مسئول یادآور شد: تولیدکنندگان صرف بخش خصوصی و تولیدکنندگان وابسته به سازمان ها و نهادهای دولتی فعالیت می کنند، مردم انتظار دارند که سیستم اداری کشور باید در افزایش کیفیت محصولات ایرانی پیشگام تر باشند.

استاندار زنجان افزود: دولت باید اصرار کند تا بخش تولید با تاسی از بنگاه های بزرگ اقتصادی گام های اساسی را بردارد.

درویش امیری گفت: گاهی در کشور دیده می شود که برخی افراد تلاش های یکدیگر را خنثی می کنند.

وی با اشاره به اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی در قالب 22 جلسه در سال گذشته برگزار شد، افزود: کارگروه تسهیل و رفع موانع توسعه نیز برگزار و 85 درصد مصوبات آن اجرایی شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: 280 میلیارد تومان سهم استان از تسهیلات طرح رونق بود که با تلاش های انجام شده 399 میلیارد تومان به 238 نفر در استان پرداخت شد.

استاندار زنجان بیان داشت: تکلیف 5 میلیون تن پسماند آزار دهنده امسال در زنجان مشخص می شود، زمین مشخص شده است و تلاش می شود تا خرداد ماه اجرایی شود.

درویش امیری برضرورت تفویض اختیارات از سوی وزار تاکید کرد و گفت: وزار از این تفویض اختیارات نگران نباشند.

وی گفت: استان زنجان ساماندهی بیمه را آغاز کرد چرا که برخی افراد دارای چند بیمه بودند به نحوی که در استان زنجان بالای 150 هزار نفر چند بیمه ای هستند.

این مسئول تصریح کرد: از 350 واحد صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل،179 واحد هدفگذاری شد،50 مورد در سال 95 و 29 واحد در سال گذشته فعال شدند.

استاندار زنجان با اشاره به کاهش 25 درصدی مقرری بگیران بیمه بیکاری، یادآور شد: این کار بزرگی در دستگاه های اجرایی بود.

درویش امیری با بیان اینکه درآمد کمرگ 61 درصد رشد دارد، افزود: 189 میلیارد و 700 میلیون تومان میزان درآمد کمرگ در سال گذشته در استان زنجان بود.

وی با اشاره به افزایش در آمد استان با 831 میلیارد تومان، بیان داشت: در آمد استان 100میلیارد تومان مازاد بود.

استاندار زنجان خاطرنشان کرد: پارک علم و فنآوری استان زنجان با اخذ مجوز اسفند ماه سال گذشته راه اندازی شد و 38 شرکت دانش بنیان در آن مستقر است که تلاش می شود به دو برابر افزایش یابد.

 

*مزیت نسبی در حمایت از تولید کالای ایرانی مورد توجه است

شهرام طهماسبی نیز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در سال جاری اظهار داشت: چارچوب آمایش سرزمین در استان زنجان تدوین شده است و برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام می شود.

وی گفت: با توجه به رویکردهای دانش محور و آموزش عالی اثرگذار و شرکت های دانش بنیان تلاش می شود برنامه ها و اقدامات دستگاه های اجرایی بر اساس مبانی علمی و دانش روز باشد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در سال جاری مدیران استان تفکرات جامع نگر را جایگزین تفکرات فردی می کنند که تلاش می شود با توان و ظرفیت بیشتری برنامه های اقتصاد مقاومتی اجرایی شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان افزود: واحدهای استان در سال جاری تلاش می شود تا به تعطیلی کشیده نشده و واحدهای غیر فعال به چرخه بازگردند، در حمایت از تولید کالای ایرانی تمرکز استان بر تولید کالاهای با مزیت نسبی خواهد بود.

طهماسبی بیان داشت: مسائلی همچون صنایع تبدیلی و دسته بندی در استان امسال مورد توجه قرار می گیرد تا برنامه های صادراتی استان پیگیری شود.

وی افزود: انتظار استان این است که واحدهای بخش دولتی بیشتر از بخش خصوصی به حمایت از تولید کالای ایرانی بپردازند و بهره وری در سال جاری باید مورد توجه همگان باشد.//ن

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر