logo
امروز : سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۲۵
[ شناسه خبر : ۵۶۱۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری زنجان؛

مسئولان به مسائل بهداشتی و زیست محیطی واحدهای تولیدی مواد غذایی نظارت بیشتری داشته باشند

مسئولان-به-مسائل-بهداشتی-و-زیست-محیطی-واحدهای-تولیدی-مواد-غذایی-نظارت-بیشتری-داشته-باشند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری زنجان، با بیان اینکه مسئولان باید نسبت به بررسی مسائل بهداشتی و زیست محیطی واحدهای تولید مواد غذایی اهتمام ورزند، گفت: باید از تعصبات صنفی در صدور مجوز برای واحدهای تولید مواد غذایی، خودداری شود.

به گزارش موج رسا; فرامرز نیک سرشت در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهار کرد: علیرغم اینکه فعال سازی واحدهای تولیدی در اولویت برنامه های مدیریت عالی استان قرار دارد، اما رعایت مسائل بهداشتی و زیست محیطی به ویژه در حوزه تولید مواد غذایی، بسیار مهم و موثر است.

وی تصریح کرد: به گونه ای نباید اجازه داد تا سلامت هزاران نفر از افراد جامعه به دلیل فعالیت یک واحد تولید مواد غذایی غیر بهداشتی، به خطر بیفتد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری زنجان با بیان اینکه نباید به دلیل اشتغال افراد معدودی در این واحدها، از اجرای قوانین چشم پوشی کرد، افزود: تعطیلی حتی یک واحد تولید مواد غذایی متخلف و غیر استاندارد نیز به نفع سلامت جامعه است و به همین دلیل باید مانع فعالیت واحدهایی شد که بدون رعایت موارد بهداشتی و زیست محیطی، فعالیت می‌کنند.

نیک سرشت بیان کرد: ضروری است تا پروانه اشتغال 6 ماهه و به صورت موقت برای این واحدها صادر شود تا در این مدت، نسبت به جابجایی واحدها به محلی دیگر، اقدام شود.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر