logo
امروز : جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱:۳۲
[ شناسه خبر : ۵۵۱۵۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس هیأت کشتی استان زنجان خبر داد:

نبرد آینده‌سازان کشتی زنجان در خانه کشتی

نبرد-آینده‌سازان-کشتی-زنجان-در-خانه-کشتی
رئیس هیأت کشتی استان زنجان گفت: مسابقات کشتی قهرمانی استان زنجان در رده سنی خردسالان، به مناسبت ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز برگزار خواهد شد.

عباس محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: مسابقات کشتی با هدف گرامیداشت این مناسبت و ایجاد فرصت رقابت برای کشتی‌گیران خردسال استان برنامه‌ریزی شده است.

بیشتر بخوانید

وی گفت: این مسابقات روز پنجشنبه، ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۵، برگزار می‌شود و کشتی‌گیران رده خردسالان برای کسب عنوان قهرمانی استان به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

رئیس هیأت کشتی استان زنجان گفت: محل برگزاری رقابت‌ها، خانه کشتی جهان‌پهلوان تختی واقع در میدان ۱۵ خرداد زنجان اعلام شده است. حضور برای تماشای مسابقات برای عموم آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند از نزدیک شاهد این رقابت‌ها باشند.

وی گفت: برگزاری این رویداد ورزشی در چارچوب برنامه‌های هیئت کشتی استان زنجان انجام می‌شود و فرصتی برای معرفی استعدادهای آینده این رشته و تشویق دانش‌آموزان به فعالیت‌های ورزشی خواهد بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر