logo
امروز : جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱:۳۴
[ شناسه خبر : ۵۵۱۳۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون توسعه بازرگانی و صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

ذخایر کالاهای اساسی در زنجان افزایش یافت

ذخایر-کالاهای-اساسی-در-زنجان-افزایش-یافت-
معاون توسعه بازرگانی و صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: با توجه به افزایش ۴۰۰ تنی ذخایر کالاهای اساسی استان زنجان و وضعیت مناسب موجودی بازار و نبود کمبود در تأمین کالاهای اساسی، در حال حاضر نیازی به توزیع دولتی از محل ذخایر نیست.

مظفر یوسفی‌پور در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به ساز و کار توزیع کالاهای اساسی از محل ذخایر دولتی اظهار کرد: عرضه این کالاها از ذخایر راهبردی با هدف تنظیم بازار و تأمین نیاز مصرف‌کنندگان انجام می‌شود و زمانی در دستور کار قرار می‌گیرد که بازار با کمبود یا اختلال در تأمین کالا مواجه باشد. 

بیشتر بخوانید

وی افزود: در شرایط فعلی، وضعیت تأمین و عرضه کالاهای اساسی در استان زنجان مناسب است و موجودی بازار در سطحی قرار دارد که نیاز به توزیع دولتی از محل ذخایر راهبردی احساس نمی‌شود.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه ذخایر کالاهای اساسی استان زنجان نیز تقویت شده است، بیان کرد: در همین راستا، ۴۰۰ تن به میزان ذخایر موجود اضافه شده و روند افزایش ذخایر با هدف حفظ آمادگی برای مدیریت شرایط بازار دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: افزایش ذخایر راهبردی این امکان را فراهم می‌کند که در صورت بروز کمبود یا ایجاد اختلال در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، اقدامات لازم برای تنظیم بازار و پاسخ‌گویی به نیاز مصرف‌کنندگان انجام شود.

یوسفی‌پور با اشاره به آرامش نسبی حاکم بر بازار در سطحی استان زنجان اضافه کرد: در حال حاضر، موجودی کالاهای اساسی در بازار استان به میزان کافی است و افزایش قابل‌توجهی در قیمت‌ها که ضرورت مداخله از طریق توزیع ذخایر دولتی را ایجاد کند، مشاهده نمی‌شود. 

وی تأکید کرد: توزیع کالا از محل ذخایر راهبردی بر اساس شرایط بازار و میزان نیاز انجام می‌شود و در وضعیت کنونی، به‌دلیل کفایت موجودی و نبود کمبود، توزیع دولتی کالاهای اساسی در دستور کار قرار ندارد. 

معاون توسعه بازرگانی و صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در پایان گفت: تقویت ذخایر و رصد مستمر وضعیت عرضه و تقاضا از جمله اقداماتی است که برای حفظ ثبات بازار و تأمین نیاز شهروندان دنبال می‌شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر