logo
امروز : دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۷:۳۷
[ شناسه خبر : ۵۵۰۱۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس ورزش و جوانان خدابنده خبر داد:

پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصدی مجموعه ورزشی خدابنده

پیشرفت-فیزیکی-۵۵-درصدی-مجموعه-ورزشی-خدابنده
رئیس ورزش و جوانان خدابنده از پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصدی مجموعه ورزشی شهر زرین‌رود این شهرستان خبر داد.

جواد مرادی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ بیان داشت: هفته تربیت بدنی فرصت مناسبی برای توسعه ورزش و گامی موثر برای ارتقای سلامت جامعه است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: یکی اقدامات مهم حوزه ورزش شهرستان خدابنده عملیات و تکمیل مجموعه ورزشی شهر زرین‌رود است که با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصدی در حال اجرا است و تا به امروز حدود ۶۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

رئیس ورزش و جوانان خدابنده تاکید کرد: ورزش در طول تاریخ بشر به عنوان عامل نشاط، تندرستی و سلامتی همواره حائز اهمیت بوده است و مقوله ورزش به عنوان یک پدیده سرشار از آثار و فواید سودمند در دین مبین اسلام نیز مورد توجه ویژه قرار داشته و ضرورت اهتمام انسان به تربیت و نهادینه‌سازی فرهنگ ورزش میان گروه‌های مختلف سنی مورد تاکید بوده است.

وی بیان داشت: با تکمیل شدن پروژه مجموعه ورزشی شهر زرین‌رود، زمینه توسعه زیر ساخت‌های ورزشی به همراه امکانات مناسب برای ورزشکاران و علاقه‌مندان به ورزش در شهرستان خدابنده فراهم می‌شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر