logo
امروز : دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۷:۰۸
[ شناسه خبر : ۵۴۹۸۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس هیأت مدیره شرکت سرجین‌بافت زنجان عنوان کرد:

سرجین‌بافت؛ زنجیره پنبه تا پوشاک ایران

سرجین‌بافت؛-زنجیره-پنبه-تا-پوشاک-ایران-
رئیس هیأت مدیره شرکت سرجین‌بافت زنجان گفت: مجموعه سرجین‌بافت با هدف ایجاد یک زنجیره کامل تولید از پنبه تا پوشاک، زیرساخت‌هایی به ارزش ۵۱/۵ میلیون یورو را برای رقابت در بازارهای داخلی و منطقه‌ای ایجاد کرده است. ‌

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ سید اسماعیل بارانی بهبهانی در بازید اصحاب رسانه از شرکت سرجین بافت با بیان اینکه سرجین بافت یک واحد صنعتی تولید پوشاک است که در حوزه زنجیره ارزش پنبه تا پوشاک فعالیت می‌کند، اظهار کرد: این مجموعه در سه سال گذشته به‌دلیل مشکلات مالی و محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها از چرخه تولید خارج شده بود که با تلاش‌های زیاد امروزه به‌عنوان یکی از واحدهای شاخص شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه در تشریح روند سرمایه‌گذاری انجام‌شده باید گفت: سرجین‌بافت حدود ۳۱٫۵ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی و با عاملیت بانک صنعت و معدن به این طرح اختصاص یافته و در کنار آن، ۲۰ میلیون یورو از سرمایه شخصی برای خرید ماشین‌آلات هزینه شده است.

رئیس هیأت مدیره شرکت سرجین‌بافت زنجان با اشاره به اینکه ارزش مجموع ماشین‌آلات به کار رفته در مجموعه سرجین بافت بالغ بر ۵۱٫۵ میلیون یورو برآورد می‌شود و ساختمان‌ها و ابنیه آن حدود ۸۰ هزار مترمربع بنا در محدوده‌ای به وسعت ۱۶۳ هزار مترمربع زمین است که تمامی این زیرساخت‌ها بدون استفاده از تسهیلات بانکی تأمین شده‌ است 

‌وی افزود بخش عمده سرمایه شخصی، یعنی همان ۲۰ میلیون یورو، صرف خرید ماشین‌آلات شده و ۱۴ میلیون یورو از این مبلغ در دوران تحریم به‌دلیل تأخیر در فرایند ترخیص، به گمرک رسیده اما اجازه ترخیص کالاها صادر نشده است.

‌بارانی بهبهانی بیان کرد: با وجود پیگیری‌های مکرر و برگزاری جلسات متعدد، از جمله نشست‌هایی با حضور رئیس‌جمهور وقت، بانک‌ها از تأمین سرمایه‌گذاری مورد نیاز خودداری کردند. وعده‌هایی نظیر تأمین سرمایه ۳۰۰ میلیاردی نیز به نتیجه نرسید و در نهایت پرونده این واحد صنعتی به حالت تعطیل درآمد.

وی با اشاره به اینکه ۹ کارخانه با تیم مدیریتی در این مجموعه اداره می‌شود، که این واحدها به‌دلیل نبود سرمایه‌گذاری مناسب فعال نیستند و راه‌اندازی آن‌ها به‌طور محسوسی متوقف مانده است، بیان کرد: هم‌اکنون حدود ۴۰۰ نفر نیروی کار در مجموعه حضور دارند، در حالی که ظرفیت اسمی آن یک هزار و ۵۰۰ نفر بوده و هم‌اکنون حداکثر ۲۰ درصد ظرفیت عملیاتی است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر