logo
امروز : شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۰:۳۸
[ شناسه خبر : ۵۳۸۷۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
مدیر امور تعاون استان زنجان خبر داد:

ایجاد ۱۰۵ فرصت شغلی در تعاونی‌های جدید زنجان

ایجاد-۱۰۵-فرصت-شغلی-در-تعاونی‌های-جدید-زنجان-
مدیر امور تعاون استان زنجان گفت: زنجان در مسیر توسعه اشتغال؛ با تشکیل ۱۰ تعاونی نوین، ۱۰۵ فرصت شغلی جدید خلق شد تا گامی بلند در جهت تقویت اقتصاد تعاونی و رفاه اجتماعی برداشته شود. ‌

فیروز معتمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه استان زنجان در مسیر توسعه اقتصاد مرد‌محور، گام‌های تازه‌ای را در جهت تشکیل تعاونی‌های جدید و حمایت مالی از مجموعه‌های فعال برداشته است، اظهار کرد: در پنج ماه نخست سال جاری، با هدف گسترش شبکه همکاری‌های اقتصادی، ۱۰ تعاونی جدید در استان تشکیل شد که با عضویت ۲۶۶ نفر، منجر به ایجاد ۱۰۵ فرصت شغلی جدید شده است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این اقدام در راستای سیاست‌های کلان دولت برای تقویت بخش تعاون و تسهيل ورود سرمایه‌های خرد به چرخه تولید است، افزود: در بخش حمایت‌های مالی، علیرغم محدودیت‌های اعتباری، تلاش شد تا تداوم فعالیت تعاونی‌ها تضمین شود. 

مدیر امور تعاون استان زنجان با تأکید بر اینکه در این مدت، تسهیلات مالی به سه تعاونی واجد شرایط پرداخت شد تا توان عملیاتی آن‌ها در بازار تقویت شود، ادامه داد: این تسهیلات از منابع مختلف تأمین شده و با هدف حمایت از تولیدات استراتژیک و ارتقاء زنجیره عرضه در استان زنجان پرداخت شده است.

‌وی ابراز کرد: هدف از تشکیل تعاونی‌های جدید، تنها افزایش تعداد آن‌ها نیست، بلکه ایجاد ساختارهای مدیریتی کارآمد است که بتوانند در برابر نوسانات اقتصادی تاب‌آور باشند. تشکیل تعاونی‌ها با تکیه بر تخصص و نیاز بازار، باعث می‌شود تا سرمایه‌های پراکنده جامعه به سرمایه‌های سازمان‌یافته تبدیل شوند.

معتمدی با تأکید بر اینکه این رویکرد توسعه‌ای، زنجان را به سمت آینده‌ای پیش می‌برد که در آن عدالت توزیعی و تولیدات جمعی، جایگزین تک‌محوری‌های اقتصادی شود، افزود: ارتقاء سطح دانش مدیریتی و رسیدگی به تعاونی‌های مشکل‌دار، از اولویت‌های اصلی اداره تعاون استان زنجان در سال جاری است.

وی عنوان کرد: با توجه به پیچیدگی‌های قانونی و اداری، این اداره با تشکیل «کمیته تعاونی‌های مشکل‌دار»، گام‌های مؤثری را برای حل دعاوی و رفع چالش‌های تعاونی‌های آسیب‌دیده برداشته است. در سال گذشته، این کمیته ۱۲۵ جلسه تخصصی برگزار کرد و در پنج ماه نخست سال جاری نیز ۴۳ جلسه برای بررسی و حل مشکلات تعاونی‌های متأثر از بحران‌های مالی یا مدیریتی تشکیل شده است.

مدیر امور تعاون استان زنجان با بیان اینکه در کنار اقدامات نظارتی، محور «آموزش» به‌عنوان راهکار پیشگیری از تخلفات قرار گرفته است، بیان کرد: از طریق سامانه جامع و هوشمند تعاون، ظرفیتی عظیم برای ارتقاء دانش حقوقی و مدیریتی اعضا فراهم شده است. در این مسیر، تاکنون ۶ هزار و ۵۲۰ ساعت دوره آموزشی تخصصی برای کارکنان و اعضای تعاونی‌ها برگزار شده است. 

معتمدی با تأکید بر اینکه این دوره‌ها که به صورت آنلاین و تعاملی ارائه می‌شوند، منجر به صدور گواهینامه‌های معتبر آموزشی شده و سطح دانش عملیاتی مدیران تعاونی‌ها را افزایش داده است، ادامه داد: این رویکرد دوگانه (نظارت سخت و آموزش نرم) باعث شده تا تعاونی‌ها با شناخت بهتری از قوانین پیش بروند و احتمال بروز تخلفات اداری یا مالی کاهش یابد. هدف نهایی تبدیل تعاونی‌ها به مجموعه‌هایی شفاف و پاسخگو است که علاوه بر سودآوری، بر اساس اصول قانونی و اخلاقی اداره شوند. تداوم این برنامه‌ها در ادامه سال جاری، تضمین‌کننده سلامت اداری در بخش تعاون استان زنجان خواهد بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر