logo
امروز : شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱:۲۵
[ شناسه خبر : ۵۳۵۰۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ماهنشان خبر داد:

تحقق بهره‌برداری استخر معیشتی پری تا ۲ سال آینده

تحقق-بهره‌برداری-استخر-معیشتی-پری-تا-۲-سال-آینده
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ماهنشان از تحقق بهره‌برداری استخر معیشتی روستای پری در دو سال آینده خبر داد و گفت: این پروژه با تأمین اعتبارات استانی و شهرستانی، نقش مهمی در ذخیره آب و تقویت کشاورزی منطقه خواهد داشت.

علیرضا رضائی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ سدهای معیشتی را از مهم‌ترین پروژه‌های حوزه آب و کشاورزی در شهرستان ماهنشان برشمرد و بر لزوم نگاه چندبعدی به این طرح‌ها تأکید کرد.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به نقش دستگاه‌های متولی در ساخت و توسعه این سدها گفت: علاوه بر جهاد کشاورزی که در احداث این پروژه‌ها دخیل است، نهادهای دیگری همچون اداره محیط زیست و اداره منابع آب و جهاد کشاورزی نیز در آن نقش دارند، بنابراین لازم است این پروژه از چند منظر و با رعایت کامل ملاحظات آب، خاک محیط زیست و کشاورزی بتوانیم علاوه بر تامین و ذخیره آب و افزایش بهره‌وری آن مربوط به محیط زیست را نیز حفظ و صیانت کنیم. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ماهنشان با اشاره به سابقه فعالیت در این حوزه، به نمونه‌های اجراشده در شهرستان اشاره کرد و افزود: از جمله سدهای معیشتی موجود می‌توان به سد معیشتی پری اشاره کرد. 

وی خاطرنشان کرد: افزون بر این، در سال‌های گذشته پروژه‌هایی مانند سد معیشتی روستای قاضی‌کندی نیز به انجام رسیده است.

وی درباره سد معیشتی قاضی‌کندی توضیح داد: این سد صرفاً به‌منظور ذخیره آب و تغذیه سفره‌های زیرزمینی احداث شده است، اما در زمینه آن نیازمند تجدید نظر هستیم تا ضمن ماندگاری در تأمین و کمک به سفره‌های آب زیرزمینی، ذخیره‌سازی آب نیز به‌صورت مؤثرترین شکل ممکن انجام بگیرد.

رضائی در پایان با اشاره به اهمیت پروژه سد معیشتی روستای پری، خاطرنشان کرد: این پروژه بسیار عظیم است و به تأمین منابع مالی نیاز دارد، در حال حاضر پروژه در دست احداث قرار دارد و امیدواریم با تأمین اعتبارات استانی و شهرستانی، بتوانیم طی دو سال آینده این پروژه را به ثمر برسانیم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر