logo
امروز : جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۲۳:۳۰
[ شناسه خبر : ۵۳۲۱۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
معاون آموزش متوسطه ابهر:

نوجوانان ابهری، راهی مرحله کشوری جشنواره خوارزمی شدند

نوجوانان-ابهری،-راهی-مرحله-کشوری-جشنواره-خوارزمی-شدند
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان ابهر از راهیابی جمعی از دانش‌آموزان مستعد این شهرستان به مرحله کشوری دوازدهمین جشنواره نوجوان خوارزمی خبر داد.

علی برجی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پايگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ از انتشار نتایج مرحله استانی دوازدهمین جشنواره نوجوان خوارزمی در سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ خبر داد.

بیشتر بخوانید

 وی افزود: جمعی از دانش‌آموزان مستعد و توانمند شهرستان ابهر با ارائه آثار و فعالیت‌های علمی، پژوهشی و مهارتی خود، موفق به کسب رتبه‌های برتر در این مرحله شدند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان ابهر با بیان اینکه دانش‌آموزان حائز رتبه نخست در محورهای مختلف، به‌عنوان نمایندگان استان در مرحله کشوری این جشنواره با برگزیدگان سایر استان‌ها به رقابت خواهند پرداخت، این موفقیت را نشانه‌ای از تلاش و استعداد بالای دانش‌آموزان ابهر دانست.

وی همچنین این موفقیت را به دانش‌آموزان برگزیده، خانواده‌های آنان، مدیران مدارس، معاونان، دبیران راهنما، ناظران، داوران و تمامی عوامل اجرایی تبریک گفت.

برجی خاطر‌نشان کرد: برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند انگیزه‌ای برای دانش‌آموزان باشد تا در عرصه‌های علمی و پژوهشی بیش‌تر تلاش کنند و به دنبال کسب موفقیت‌های بیش‌تر باشند. 

وی از تلاش‌ها و همراهی ارزشمند تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد علمی قدردانی و تأکید کرد: این جشنواره فرصتی مناسب برای شناسایی و پرورش استعدادهای جوان در زمینه‌های مختلف است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان ابهر  برای تمامی آینده‌سازان ایران اسلامی، موفقیت و سربلندی روزافزون در عرصه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی آرزو کرد و ابراز کرد: امیدواریم با ادامه این روند، شاهد پیشرفت‌های بیش‌تری در زمینه علم و فرهنگ کشور باشیم. این جشنواره نه‌تنها به شناسایی استعدادها کمک می‌کند بلکه بستری برای تبادل ایده‌ها و تجربیات میان دانش‌آموزان فراهم می‌آورد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر