logo
امروز : پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۷:۵۰
[ شناسه خبر : ۵۲۸۲۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
امام جمعه ابهر:

ایرانیان با تشییع پرشکوه رهبرشان دشمنان را لرزاندند

ایرانیان-با-تشییع-پرشکوه-رهبرشان-دشمنان-را-لرزاندند
امام جمعه ابهر گفت: ملت ایران با تشییع پرشکوه رهبرشان، دشمنان را لرزاندند، این تشییع، وعده آخرالزمانی آمرزش را برای مؤمنان به همراه داشت و امتداد آن در کربلا، برادری اسلامی را به دنیا نشان داد‌.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام سعید مرادپور در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ابهر به رعایت تقوای الهی، با محوریت «حجاب و عفاف» به نکات تاریخی و اجتماعی مهمی اشاره کرد و ضمن تبیین ابعاد فرهنگی این موضوع، به تحلیل رویدادهای اخیر، به‌ویژه تشییع پرشکوه امام شهید، پرداخت.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به واقعه کشف حجاب اجباری در دوران رضاخان، این اقدام را نه یک حرکت اصلاحی، که توطئه‌ای هوشمندانه از سوی جریان سرمایه‌داری جهانی برای تضعیف بنیان‌های اخلاقی جوامع شرقی توصیف کرد و گفت: هدف از بی‌حجابی و بی‌عفتی، کاهش هزینه‌های نیروی کار و فراهم‌سازی بستری برای استثمار ملت‌هاست؛ نه ارزشی جهانی و نه خواست مردم ایران.» 

امام جمعه ابهر افزود: در آن برهه، با سیاستی تحمیلی، چادر از سر زنان باایمان و عفاف‌پیشه کشیده شد و حجاب، به‌غلط، مانع پیشرفت کشور معرفی شد، در حالی‌که تاریخ گواهی می‌دهد که فرهنگ عفاف هرگز با تعالی و استقلال یک ملت در تضاد نبوده است.

وی به حضور حماسی و بی‌نظیر مردم در آیین تشییع پیکر امام شهید اشاره کرد و این حضور را «حرکتی تمدنی» در مسیر تحقق امت واحده اسلامی خواند که خشم و هراس ستمگران جهانی را برانگیخت. مرادپور با توضیح اینکه امتداد این همبستگی، تا مرزهای کربلا و دل‌های مسلمانان جهان کشیده شد و برادری دینی را به رخ جهانیان کشاند، تصریح کرد: اگر پیکر آن شهید عزیز به دیگر کشورها منتقل می‌شد، بی‌گمان امت اسلام با تمام وجود به صحنه می‌آمد، زیرا این آئین، عملی صالح و رشددهنده انسان‌هاست.

وی با تصریح بر اینکه این ملت هوشمند، مسیر درست خود را تشخیص داده است، خاطرنشان کرد: این حضور ماندگار، خائنان و دشمنان داخلی را ذلیل و منفعل ساخت. 

امام جمعه ابهر با استناد به روایتی از معصومین(ع) درباره پاداش آخرالزمانی مؤمنان، متذکر شد: نخستین پاداشی که به شرکت‌کنندگان در این تشییع اعطا می‌شود، آمرزش الهی است؛ چراکه این حرکت، نمایشی از ایمان جمعی و غیرت دینی بود.

وی با اشاره به بازتاب جهانی این رویداد، یادآور شد: جهان با چشمان خود دید که چگونه مردمی همچون سیل خروشان، از اقصی‌نقاط ایران و حتی فراتر از مرزها، راه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب را ادامه دادند؛ راهی که نه‌تنها مایه عزت ایران است، بلکه برای دشمنان، رعب‌آور و کابوس‌وار می‌نماید.

مرادپور در ادامه به تألیف ماندگار امام شهید با عنوان «مرگ تاجرانه» اشاره کرد و اظهار داشت: این اثر ناب، که به حقیقت شهادت پرداخته، نشان‌دهنده زیستِ عملیِ امام شهید بود؛ یعنی ایشان هر آنچه می‌گفت، خود به آن عمل می‌کرد و بسیاری از تحلیلگران غیرمسلمان نیز بر این باور صحه گذاشته‌اند.

وی عنوان کرد: امام خامنه‌ای عزیز نیز امروز الگویی بی‌بدیل برای تمامی آزادگان جهان هستند و شهدا، راه درست استقلال، آزادی و کرامت ملی را به ما نشان می‌دهند.

وی با ستایش از انسجام و اخلاق‌مداری مردم در تشییع شهید، این رویداد را پایان‌بخش فتنه‌ها و نفاق‌افکنی‌ها دانست و تأکید کرد: صحنه‌گردانی این حماسه، بر عهده خود مردم بود و عزت‌آفرینی و ایستادگی در برابر ظلم، از برکات حضور شهید در میان امت است.

وی با تأکید بر اینکه «راه ما تازه آغاز شده است»، افزود: باید ابتدا انتقام خون پاک شهید را با هوشیاری و وحدت بگیریم و به عهدی که با او بستیم، وفادار بمانیم. استفاده از تمامی ظرفیت‌های ملی و قدرت‌های نرم و سخت، برای رسیدن به آرمان‌هایی که او جان خود را فدای آن کرد، یک ضرورت است.

 امام جمعه ابهر خاطرنشان کرد: باید با هوشیاری کامل و مبارزه‌ای آگاهانه، در برابر جریان‌هایی که نظرات رهبری را تحریف یا دور می‌زنند، ایستاد و ریشه‌های فساد را به‌صورت بنیادین بخشکاند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر