logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۹:۰۳
[ شناسه خبر : ۵۱۶۶۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
امام جمعه خرمدره عنوان کرد:

حاکمیت بر هرمز ابزار بازدارندگی ایران

حاکمیت-بر-هرمز-ابزار-بازدارندگی-ایران-
امام جمعه خرمدره گفت: این حاکمیت مقتدرانه بر شریان اصلی انرژی جهان، توازن قدرتی را ایجاد کرده است که هرگونه اندیشه تعرض از سوی دشمنان را با هزینه‌های راهبردی سنگین و بازدارندگی قاطع مواجه می‌سازد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام حسینعلی زاهدی‌پور در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر خرمدره با بیان اینکه حاکمیت بر تنگه هرمز، نه یک انتخاب، بلکه مزیت و ابزاری راهبردی برای بازدارندگی در برابر دشمنان ایران اسلامی است، اظهار کرد: از نخستین روزهای نبرد، کنترل این آبراه حیاتی به‌عنوان نقطه قوت ایران، موازنه قدرت را به نفع جبهه مقاومت تثبیت کرد. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این اقتدار که تحت تدابیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا و دلاوری نیروهای مسلح شکل گرفته، کاملاً منطبق بر حقوق بین‌الملل دریاهاست، ابراز کرد: طبق کنوانسیون‌های بین‌المللی، ایران به‌عنوان کشور ساحلی، حق مدیریت ترافیک دریایی و تضمین ایمنی عبور و مرور را داراست؛ امری که نظم نوین منطقه‌ای بدون حضور آمریکا را نوید می‌دهد.

امام جمعه خرمدره با اشاره به اینکه سهل‌اندیشانی که کنترل بر هرمز را هزینه‌بر یا بی‌فایده می‌پندارند، دچار اعوجاج در فهم سیاسی شده‌اند، ابراز کرد: چگونه می‌توان حاکمیت بر شاه‌راهی را بی‌فایده دانست که آمریکا برای نفوذ در آن میلیاردها دلار هزینه می‌کند؟ شکست مفتضحانه پروژه فریبکارانه آزادی ترامپ، نشان داد که جهان به این درک رسیده که امنیت تحت نظارت ایران، به‌مراتب کم‌هزینه‌تر از مشارکت در جنگ‌های بی‌سرانجام است.

وی عنوان کرد: انزوای کنونی آمریکا در باتلاق خودساخته، محصول همین نمایش قدرت و بعثت خیابانی مردمی است که با انسجام خود، محاسبات دشمن را برهم زدند. کسانی که این سیل خروشان مردمی را اقلیت می‌نامند، آگاهانه یا ناآگاهانه در جبهه دشمن ایستاده‌اند و قوه قضائیه باید با این جریان خائن برخورد قاطع کند.

زاهدی‌پور با تأکید بر اینکه در حوزه داخلی، اگرچه جنگ، تحریم و توقیف کشتی‌ها در کنار تخریب زیرساخت‌های فولاد و پتروشیمی، فشار تورمی شدیدی بر معیشت مردم تحمیل کرده است، اما راهکارهای بن‌بست نیستند، بیان کرد: دولت می‌تواند با ابتکار عمل، تقویت مناطق آزاد، تسهیل واردات توسط بخش خصوصی با حذف حقوق گمرکی و مقابله جدی با واسطه‌گری و احتکار با یاری قوه قضائیه، بخشی از این فشار را مهار کند.

وی ادامه داد: صیانت از سفره مردم، موازی با صیانت از تنگه هرمز، دو رکن اساسی اقتدار ملی در شرایط کنونی است که غفلت از هرکدام، دشمن را به زورگویی بیشتر وا می‌دارد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر