logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۰۵
[ شناسه خبر : ۵۱۲۷۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس بیمارستان شهید سلیمانی ابهر:

۵۲ نوزاد ابهری در طول جنگ متولد شدند

۵۲-نوزاد-ابهری-در-طول-جنگ-متولد-شدند
رئیس بیمارستان شهید سلیمانی ابهر گفت: در طول عملیات جنگ رمضان ۵۲ نوزاد در بیمارستان شهید سلیمانی ابهر متولد شدند.

پریسا احدی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به استمرار خدمات درمانی در این شهرستان، گفت: در روزهای سخت و پرالتهاب جنگ، تولد هر نوزاد، نویدبخش تداوم حیات و امید در کشور است. این نوزادان، چراغ‌هایی روشن در تاریکی بحران‌اند.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در طول عملیات «رمضان»، ۵۲ نوزاد در بیمارستان شهید سلیمانی ابهر متولد شدند که از این تعداد، ۱۶ مورد به روش سزارین و ۳۶ مورد از طریق زایمان طبیعی به دنیا آمدند. این آمار به‌وضوح نشان‌دهنده پویایی، تاب‌آوری و استمرار خدمات درمانی، حتی در سخت‌ترین شرایط بحرانی است.

رئیس بیمارستان شهید سلیمانی ابهر با قدردانی از فداکاری‌های بی‌وقفه کادر درمان، تصریح کرد: با وجود فشارهای روانی طاقت‌فرسا و شرایط ویژه جنگی، تیم بهداشت و درمان با آمادگی کامل در خط مقدم حضور داشت و اجازه نداد حتی یک لحظه در روند خدمت‌رسانی به بیماران و مادران باردار وقفه ایجاد شود.

وی با تمجید از از خودگذشتگی مدافعان سلامت خاطرنشان کرد: کارکنان بخش‌های زایمان و بستری، همچون سایر بحران‌ها، با تعهدی مثال‌زدنی و روحیه‌ای ایثارگرانه نقش‌آفرینی کردند تا خدمات درمانی در بالاترین سطح کیفی ارائه شود و صدای گریه نوزادان، نوای زندگی در این روزهای دشوار باشد.

احدی با تأکید بر آمادگی کامل این مرکز درمانی برای هرگونه شرایط اضطراری اظهار داشت: تمامی فرآیندهای درمانی با دقت، ایمنی و استانداردهای لازم در حال اجراست. تجهیزات پزشکی و منابع انسانی کافی برای مدیریت شرایط بحران پیش‌بینی شده تا مادران باردار بدون کوچک‌ترین نگرانی از خدمات باکیفیت بهره‌مند شوند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر