هیئت جودو نیازمند حامی مالی است/ تمام تلاشمان را برای حضور ورزشکاران این رشته در بازیهای آسیایی به کار گرفتهایم

رئیس هیئت جودو استان زنجان با اشاره به احتمال حضور ورزشکاران زنجانی در جاکارتا گفت: تمام تلاشمان را برای حضور ورزشکاران این رشته در بازیهای آسیایی به کار گرفتهایم.
مجتبی بیگلی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در بخش بزرگسالان اظهار کرد: این مسابقات در بهشهر مازندران در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه سه جودوکار زنجانی نخستین رقابت خود را با پیروزی پشت سرگذاشتهاند، افزود: مسعود خاناحمدلو و مهدی خاناحمدلو در وزن 81 در نخستین مبارزه خود مقابل حریفان خود به برتری دست یافتند.
رئیس هیئت جودو استان زنجان بیان کرد: یکی از جودکاران زنجانی نیز به علت سروزن نرسیدن مجبور شد در یک وزن بالاتر یعنی وزن 90 کیلوگرم مبارزه کند که در نخستین رویارویی موفق شد بر حریفش غلبه کند.
وی با بیان اینکه شانس کسب مدال را در مسابقات قهرمانی کشور داریم، خاطرنشان کرد: حسین قربانی نیز در وزن 100+ کیلوگرم در این مسابقات شرکت کرده است.
بیگلی با اشاره به احتمال حضور ورزشکاران زنجانی در بازیهای آسیایی جاکارتا گفت: در بخش بانوان نوشین تقیلو که قهرمان ایران در کوراش است، شانس بسیار بالایی برای حضور در بازیهای آسیایی جاکارتا دارد.
وی با بیان اینکه مردان جودوی زنجان نیز شانس حضور در جاکارتا را دارند، عنوان کرد: اگر در مسابقات قهرمانی کشور نتایج خوبی کسب کنیم، شانش حضور ورزشکاران ما نیز بالا خواهد بود.
رئیس هیئت جودو استان زنجان با تاکید بر اینکه جودو قابل پیش بینی نیست، اظهار کرد: ما تمام تلاش خود را برای کسب بهترین نتیجه به کار خواهیم گرفت.
وی با اشاره به بازیهای لیگ دسته یک کشور گفت: تا به حال در این مسابقات نتایج خوبی کسب کردهایم اما در حال حاضر دو نفر از اعضای تیم را در اختیار نداریم که اگر این نفرات به ما ملحق شوند شانس کسب مقام را در این مسابقات داریم.
بیگلی با بیان اینکه مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان همیشه کمک حال جودو بوده است، ابراز کرد: هزینههای جودو افزایش یافته است، مقدماتیترین هزینه ما مربوط به تامین لباس ورزشکاران بوده که با توجه به قیمت بالای لباسها تامین آن برای هیئت سخت شده است.
وی با اشاره به اینکه از هیئت جودو نیازمند حمایت مالی است، بیان کرد: در همین مسابقات قهرمانی کشور تیپ 36 انصارالمهدی(عج) سپاه استان زنجان مساعدت کرده و وسایل ایاب و ذهاب در اختیار هیئت قرار داده است.
//س
انتهای خبر/