logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۷:۵۵
[ شناسه خبر : ۵۰۹۶۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
امام جمعه خرمدره تاکید کرد:

لزوم درک دروغ‌پردازی دشمن و تقویت وحدت داخلی

لزوم-درک-دروغ‌پردازی-دشمن-و-تقویت-وحدت-داخلی-
امام جمعه خرمدره گفت: دروغ‌پردازی دشمنان و نشر این اکاذیب همه نشانه ضعف دشمنان است و خود دشمنان به این مهم آگاهی دارند که ایران قدرت برتر در جهان است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام حسینعلی زاهدی‌پور در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر خرمدره با بیان اینکه پیام رهبر معظم انقلاب بر حفظ روابط مستحکم با همسایگان و پیشگیری از اجماع علیه ایران تأکید دارد و هشدار می‌دهد که دشمن از طریق جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی به دنبال خدشه در وحدت ملی است، اظهار کرد: ایشان توجه ویژه‌ای به جنگ اقتصادی دشمن دارند و تأکید می‌کنند که تأمین معیشت مردم، ارتقاء زیرساخت‌های زیستی و رفاهی و تولید ثروت برای عموم، نه تنها دفاع بلکه پیشروی در برابر تحریم‌هاست.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه آیات قرآن پیام امید و باور به نصرت الهی را منتقل می‌کند و آرامش و سکینه را در دل مؤمنان تثبیت می‌کند، ابراز کرد: مواضع ایران در برابر تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی از حالت دفاعی به هجومی تغییر کرده است؛ تهدیدهای ترامپ برای حمله به زیرساخت‌ها و نیروگاه‌ها با عقب‌نشینی و تغییر زمان مواجه شد و این عقب‌نشینی‌ها نشانه شکست مفتضحانه دشمن است.

امام جمعه خرمدره با اشاره به اینکه ایران نقاط حساس رژیم صهیونیستی از قبیل نیروگاه‌ها و خطوط انتقال آب و برق را شناسایی کرده و توانایی واکنش مؤثر دارد، بیان کرد: اقدامات ایران شامل مسدودسازی تنگه، هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی و فناوری اطلاعات و تخریب شرکت‌های منطقه‌ای با سهام آمریکایی است.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب درباره دروغ‌پردازی ترامپ در مذاکرات توضیح می‌دهند که هدف دشمن جبران شکست‌های میدانی، فشارهای داخلی، رهگیری مقامات ایران و ایجاد اختلاف در افکار عمومی است، اما مردم ایران و مسئولان با تجربه شکست‌های گذشته دیگر فریب نخواهند خورد، گفت: سردرگمی و اختلاف میان ترامپ و نتانیاهو نشان‌دهنده اقتدار ایران است و هر اقدام تجاوزگرانه، پیامد شکست مطلق برای دشمن خواهد داشت، در حالی که پیروزی و اقتدار ایران قطعی و پایدار است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر