[ شناسه خبر : ۴۸۲۳۷ ]
[ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
خطبه ۱۶۸ نهجالبلاغه؛
مهار بحران با صبر و تدبیر
صبر کنید و اقدامی نکنید که وحدت و قدرت امت را تضعیف کند؛ تا زمانی که ممکن است بحران را با تدبیر مهار میکنم، اما اگر چارهای نماند، قاطعانه برخورد خواهم کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ در خطبه صد و شصت و هشتم نهجالبلاغه آمده است؛ كارى كه پيش آمده از جاهليّت است، شورشيان يار و ياور دارند، اگر براى كيفر دادنشان حركتى آغاز شود، مردم به چند دسته تقسيم مىشوند: گروهى خواستههاى شما را دارند و عدّهاى بر خلاف شما فكر مىكنند و گروهى نه اين را مىپسندند و نه آن را پس صبر كنيد تا مردم آرام شوند و دلهاى مضطرب در جاى خود قرار گيرد و حقوق از دست رفته با مدارا گرفته شود.
بیشتر بخوانید
اكنون مرا آسوده گذاريد و در انتظار فرمان من باشيد كارى نكنيد كه قدرت ما را تضعيف كند و اقتدار امّت ما را متزلزل سازد و سستى و زبونى به بار آورد. اين جريان سياسى را تا مىتوانم مهار مىكنم امّا اگر راه چارهاى نيابم با آنان مىجنگم. (كه سر انجام درمان داغ كردن است).
انتهای خبر/

