logo
امروز : شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱:۴۳
[ شناسه خبر : ۴۸۰۷۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان عنوان کرد:

تداوم جشنواره‌ها و ارتقاء جایگاه زنجان

تداوم-جشنواره‌ها-و-ارتقاء-جایگاه-زنجان-
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان گفت: تداوم جشنواره‌ آش زنجان را در مسیر تبدیل‌شدن به قطب مهمی در گردشگری فرهنگی و خوراکی کشور قرار می‌دهد و به ارتقاء جایگاه استان در سطح ملی و بین‌المللی کمک خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اسماعیل موسوی شامگاه امروز در مراسم اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی آش ایرانی و نوزدهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی استان که در سالن شماره سه نمایش بین‌المللی کاسپین زنجان برگزار شد با بیان اینکه زنجانی‌ها در شهریور ماه امسال روزهایی سرشار از شور و نشاط را پشت سر گذاشتند، اظهار کرد: برگزاری جشنواره ملی آش ایرانی و نمایشگاه صنایع دستی، فضایی متفاوت برای شهروندان و گردشگران ایجاد کرد و بار دیگر زنجان را در جایگاه یکی از قطب‌های مهم گردشگری فرهنگی و غذایی کشور قرار داد. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این رویدادها نشان دادند که جشنواره‌ها نه تنها فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های متنوع استان در حوزه فرهنگ و خوراک هستند، بلکه می‌توانند عاملی برای رونق گردشگری، ایجاد اشتغال و تقویت هویت اجتماعی نیز باشند، گفت:‌برگزاری جشنواره‌هایی در این سطح، نیازمند تجربه، هماهنگی و برنامه‌ریزی دقیق است.

وی ادامه داد: در برگزاری جشنواره آش امسال، هم‌افزایی و همکاری مجموعه‌های مختلف شهری و استانی، سبب شد این برنامه به بهترین شکل اجرا شود و زنجان میزبان شایسته‌ای برای میهمانان داخلی و خارجی باشد.

موسوی با اشاره به اینکه با توجه به موفقیت این دوره، مسئولان در نظر دارند که از سال آینده زمان برگزاری جشنواره آش را به اردیبهشت‌ ماه منتقل کنند، عنوان کرد: زیرا اردیبهشت به دلیل شرایط آب‌ و هوایی مطلوب و آغاز فصل سفر، بهترین فرصت برای معرفی زنجان به عنوان «بهشت گردشگران» به شمار می‌آید.

وی اضافه کرد: مدیران شهری و استانی تأکید دارند که تمام تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا شرایطی فراهم شود که هیچ مجموعه‌ای از این رقابت فرهنگی و اجتماعی بازنماند. 

معاون خدمات شهری شهرداری زنجان عنوان کرد: هدف اصلی آن است که جشنواره‌های آتی گسترده‌تر، منسجم‌تر و با مشارکت بیش‌تر گروه‌های مردمی و بخش خصوصی برگزار شوند.

موسوی ابراز کرد: در مهرماه سال جاری نیز یک جشنواره غذایی دیگر در زنجان برگزار خواهد شد که انتظار می‌رود با استقبال پرشور مردم و حضور گردشگران همراه باشد. تداوم این جشنواره‌ها، زنجان را در مسیر تبدیل‌شدن به قطب مهمی در گردشگری فرهنگی و خوراکی کشور قرار می‌دهد و به ارتقاء جایگاه استان در سطح ملی و بین‌المللی کمک خواهد کرد.

 

در پایان این اختتامیه اسامی برگزاریدگان جشنواره ملی آش ایرانی به شرح زیر اعلام شد 

فریبا محمودی از زنجان در ایستگاه نخست ایستاد، ویدا احمدیان مقام دوم را کسب کرد  روانبخش نائب‌پاشایی از اردبیل در  جایگاه سوم قرار گرفت.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر