logo
امروز : پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۴۱
[ شناسه خبر : ۴۷۶۵۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مسئول بسیج سازندگی سپاه زنجان خبر داد:

اجرای ۳۷ پروژه آبرسانی در طارم

اجرای-۳۷-پروژه-آبرسانی-در-طارم
مسئول بسیج سازندگی سپاه زنجان گفت: در راستای رفع مشکلات کمبود آب شرب روستاییان، ۳۷ پروژه آبرسانی با احداث مخازن ذخیره، بازسازی شبکه و استانداردسازی انشعابات در شهرستان طارم اجرا می‌شود.

اقبال جهانبخشی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به اجرای طرح‌های گسترده آبرسانی در سطح روستاهای استان اظهار داشت: تا پایان سال جاری، عملیات آبرسانی به ۱۵۷ روستا با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال عملیاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها در شهرستان‌های مختلف استان در حال اجرا است، افزود: تنها در شهرستان طارم، ۳۷ پروژه تعریف شده که شامل احداث ۳ هزار و ۱۵۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب، اجرای ۱۲ کیلومتر شبکه توزیع و استانداردسازی انشعابات روستایی است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان ادامه داد: در بخش زیرساختی نیز احداث مخزن یک هزار مترمکعبی گیلوان و مخازن ۵۰۰ مترمکعبی در روستاهای انذر، تشویر، دستجرده و گیلانکشه پیش‌بینی شده است. همچنین پروژه اصلاح و بازسازی ۲۰ کیلومتر شبکه توزیع آب در روستاهای درام، گیلانکشه و دستجرده در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به تخصیص اعتبارات برای بیش از ۱۰ روستای دیگر در طارم گفت: این پروژه‌ها گام بزرگی در جهت رفع مشکلات آبی و بهبود کیفیت زندگی روستاییان خواهد بود.

جهانبخشی همچنین از اجرای پروژه‌های آبرسانی در شهرستان ماهنشان خبر داد و افزود: تاکنون در این شهرستان یک مخزن ۳۰۰ مترمکعبی به بهره‌برداری رسیده است و سایر پروژه‌ها نیز مطابق برنامه در حال اجرا است.

وی خاطرنشان کرد: تمامی این برنامه‌ها توسط قرارگاه امام حسن (ع) بسیج سازندگی استان و با همکاری نزدیک شرکت آب و فاضلاب استان انجام می‌شود و هدف اصلی آن تأمین پایدار آب شرب سالم و بهداشتی برای روستاییان استان است.

به گفته مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان، اجرای این طرح‌ها علاوه بر رفع مشکل کمبود آب در مناطق محروم، موجب تثبیت جمعیت روستایی، افزایش رضایت‌مندی مردم و توسعه عدالت اجتماعی خواهد شد.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر