logo
امروز : دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰:۳۷
[ شناسه خبر : ۴۷۴۵۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس هیأت بدمینتون‌ استان زنجان مطرح کرد:

برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ بدمینتون در زنجان

برگزاری-دوره-مربیگری-درجه-۳-بدمینتون-در-زنجان
رئیس هیأت بدمینتون‌ استان زنجان گفت: دوره مربیگری درجه ۳ بدمینتون آقایان، به همت هیأت بدمینتون استان زنجان در سالن آکادمی بدمینتون استان آغاز شد.

غلامرضا باقری در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: دوره مربیگری درجه ۳ با حضور ۲۷ نفر از علاقه‌مندان و ورزشکاران بدمینتون از تاریخ ۲۶ jh ۳۱ مردادماه ۱۴۰۴ در سالن آکادمی بدمینتون زنجان در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اهداف برگزاری این دوره افزود: هدف اصلی، ارتقاء دانش نظری و عملی شرکت‌کنندگان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به عرصه مربیگری حرفه‌ای است.

رئیس هیأت بدمینتون‌ استان زنجان در خصوص سرفصل‌های آموزشی این دوره گفت: سرفصل‌های این دوره شامل قوانین و مبانی بدمینتون، آموزش تکنیک‌های پایه و پیشرفته ضربات، تاکتیک‌های انفرادی و تیمی، برنامه‌ریزی تمرینات و مدیریت جلسات آموزشی، آمادگی جسمانی ویژه بدمینتون، اصول پیشگیری از آسیب‌دیدگی می‌باشد.

وی در پایان گفت: اسامی پذیرفته‌شدگان پس از برگزاری آزمون‌های عملی و کتبی حداکثر ظرف سه هفته به فدراسیون بدمینتون اعلام خواهد شد، قبول‌شدگان موظف هستند تا سه سال آینده در این رشته فعالیت کنند تا امکان حضور در دوره مربیگری درجه ۲ را کسب نمایند.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر