logo
امروز : سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۹:۰۹
[ شناسه خبر : ۴۶۹۵۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق زنجان عنوان کرد:

رشد ۱۰۰ درصدی نصب پنل‌های خورشیدی در زنجان

رشد-۱۰۰-درصدی-نصب-پنل‌های-خورشیدی-در-زنجان-
مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق استان زنجان گفت: چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۴، آمارها نشان می‌دهد که بیش از ۴۰ متقاضی احداث نیروگاه‌های مگاواتی در سطح استان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد چشم‌گیری دارد.

رامین کاظمی‌تکلیمی  در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در چهار ماهه نخست سال جاری، آمارها نشان می‌دهد که بیش از ۴۰ متقاضی احداث نیروگاه‌های مگاواتی در سطح استان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، اظهار کرد: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد چشم‌گیر بیش از ۱۰۰ درصدی داشته است که بیانگر افزایش قابل توجه علاقه‌مندی سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه انرژی به احداث نیروگاه‌های خورشیدی و بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه افزایش این تعداد متقاضیان را می‌توان ناشی از چند عامل دانست، ادامه داد: از جمله حمایت‌های دولتی، تصویب نرخ‌های خرید تضمینی برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر، فراهم شدن زیرساخت‌های لازم و تسهیل در فرآیند صدور مجوزها و همچنین، تغییر نگرش عمومی نسبت به اهمیت کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و حفظ محیط زیست باعث شده تا سرمایه‌گذاری در انرژی خورشیدی به یک گزینه جذاب تبدیل شود.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق استان زنجان با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین ابزارهای تولید برق از انرژی خورشیدی، استفاده از پنل‌های خورشیدی است، ابراز کرد: پنل‌های خورشیدی دارای مزایای متعددی هستند که نقش مهمی در گسترش کاربرد آن‌ها داشته‌اند. 

وی گفت: نخستین مزیت این پنل‌ها، تولید برق بدون نیاز به سوخت‌های فسیلی و در نتیجه کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای است که به بهبود کیفیت هوا و مقابله با تغییرات اقلیمی کمک می‌کند.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق استان زنجان با اشاره به اینکه مزیت دوم شامل هزینه نگهداری پایین سیستم‌های خورشیدی نسبت به سایر روش‌های تولید انرژی است، افزود: پنل‌های خورشیدی با طول عمر بالا و نیاز اندک به تعمیرات، سرمایه‌گذاری در آن‌ها را اقتصادی‌تر می‌کند. همچنین، نصب و راه‌اندازی سریع این سیستم‌ها حتی در مناطق دورافتاده، امکان بهره‌برداری از انرژی خورشیدی را در نقاط مختلف فراهم می‌سازد.

کاظمی‌تکلیمی با تأکید بر اینکه از دیگر مزایای قابل توجه می‌توان به استقلال انرژی اشاره کرد و استفاده از پنل‌های خورشیدی به ویژه برای مشترکان خانگی و کشاورزی، آن‌ها را از شبکه برق سراسری بی‌نیاز می‌کند یا وابستگی را به حداقل می‌رساند، اضافه کرد: با توجه به پتانسیل بالای تابش خورشید در اغلب نقاط کشور و به‌ویژه استان‌هایی با اقلیم گرم و خشک، توسعه نیروگاه‌های خورشیدی می‌تواند نقش مهمی در تأمین پایدار انرژی، کاهش خاموشی‌ها و اشتغال‌زایی ایفا کند.

وی عنوان کرد: روند رو به رشد متقاضیان نیروگاه‌های مگاواتی گواهی بر این ظرفیت بالاست و می‌تواند نویدبخش آینده‌ای سبزتر و پایدارتر برای کشور باشد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر