logo
امروز : جمعه ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۲۰
[ شناسه خبر : ۴۶۸۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]

تندیس هنر آشیقی زنجان در دستان دبیر کل سازمان ICCN قرار گرفت

تندیس-هنر-آشیقی-زنجان-در-دستان-دبیر-کل-سازمان-ICCN-قرار-گرفت-

سیزدهمین کنفرانس جهانی ICCN، به میزبانی پکن برگزار شده و در جریان این رویداد فرهنگی، تندیس هنر آشیقی زنجان به دستان دبیر کل ICCN سپرده شد.

به گزارش موج رسا; این کنفرانس با دعوت موسسه آموزشی چند فرهنگی یسوند چین، کار خود را در ۱۶ نوامبر ۲۰۱۷ شروع و در تاریخ ۲۰ نوامبر ۲۰۱۷ مصادف با ٢٩ آبان ماه به پایان رساند.

در این کنفرانس، اکبر کریمی، مدیر مسئول موسسه فرهنگی، هنری سمت گنجینه ققنوس زنجان به همراه آشیق ستار خدایی، هنرمند آشیقی این شهر، گوشه‌هایی از داستان بهرام و گولو خندان را که در قالب پرده‌خوانی و هنر نقالی و آشیقی بود به اعضای ICCN، ارائه دادند.

در این رویداد تندیس هنر آشیقی زنجان توسط اکبر کریمی به دبیر کل ICCN اهدا و سپس پرده نقالی داستان بهرام و گولو خندان توسط اعضای شرکت‌کننده از ICCN، امضاء شده و توسط موسسه فرهنگی، هنری سمت گنجینه ققنوس به‌عنوان خاطره فرهنگی زنجان به موسسه آموزش چند فرهنگی یسوند چین اهدا شد.

در جریان تبادل پروتکل‌های فرهنگی و هنری در سیزدهمین کنفرانس ICCN، حکم اجرا و میزبانی فستیوال ٢٠١٨ شهر آلجمسی اسپانیا توسط آقای سئوک جی لی، دبیر کل ICCN، به شهردار این شهر تقدیم شد.

شهردار آلجمسی، پس از دریافت این حکم، از اعضای ICCN جهت حضور و شرکت در این جشنواره که با مشارکت شهر والنسیا و با برگزاری مجمع عمومی سال ٢٠١٨ همراه خواهد بود دعوت به‌عمل آورد که موسسه فرهنگی، هنری سمت گنجینه ققنوس از زنجان نیز در لیست دعوت‌شدگان قرار داشت.

در فرآیند برگزاری این رویداد، پیشنهادات فرهنگی، هنری موسسه فرهنگی، هنری سمت گنجینه ققنوس به اعضای ICCN، ارائه شد که رئیس دانشگاه فولکلند هندوستان، بعنوان عضو ICCN و UNESCO پیشنهاد رسمی خود را جهت برگزاری فستیوال فرهنگی، هنری شهر زنجان، به این موسسه اعلام کرد.

در این کنفرانس، ابوذر علی بیگلو، نماینده موسسه فرهنگی، هنری سمت گنجینه ققنوس و تهیه‌کننده و ارائه‌دهنده پرونده فرهنگی شهر قیدار بهICCN   و استاد آشیق ستار خدایی، حضور داشته و به همراه اکبر کریمی با دبیر کل ICCN، دیدار کردند.

گفتنی است نگارگری پرده نقالی داستان بهرام و گولو خندان، را فرهاد عندلیبی بر عهده داشته و سازنده مجسمه هنر آشیقی نیز علی چراغی بود.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر