logo
امروز : جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۰:۴۵
[ شناسه خبر : ۴۶۷۷۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
استاندار زنجان:

نقش‌آفرینی مدیران در جنگ فراتر از انتظار بود

نقش‌آفرینی-مدیران-در-جنگ-فراتر-از-انتظار-بود-
استاندار زنجان گفت: نقش‌آفرینی گروه‌های مردمی و همراهی مسئولان و مدیران استان، فراتر از انتظار و تحسین‌برانگیز بود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ محسن صادقی روز پنج‌شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با بیان اینکه در جریان جنگ ۱۲ روزه‌ای که با تجاوز رژیم صهیونیستی و حمایت مستقیم آمریکا به خاک میهن اسلامی‌مان صورت گرفت، رشادت‌ها و جان‌فشانی‌های غیورمردان سپاه، بسیج، ارتش و نیروهای مردمی نقش تعیین‌کننده‌ای در دفع دشمن و ناکامی این غده سرطانی ایفا کرد، اظهار داشت: ۱۲ تن از این شهدا در داخل استان و چهار نفر دیگر در خارج از استان به شهادت رسیدند، با این حال ایران پیروز میدان شد و این پیروزی حاصل ایمان، انسجام، و فداکاری ملت ایران و مدافعان وطن بود. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه هرچند آتش‌بس برقرار شده، اما با توجه به ماهیت غیرقابل اعتماد رژیم صهیونیستی، همچنان در وضعیت آماده‌باش قرار داریم و احتمال نقض آتش‌بس وجود دارد، افزود: لذا حفظ انسجام ملی، آمادگی کامل و پیش‌بینی‌پذیری در مدیریت شرایط بحرانی، ضرورتی انکارناپذیر است. 

استاندار زنجان با اشاره به اینکه با وجود تهدیدها و فشارهای خارجی، این جنگ فرصت‌های نهفته‌ای را نیز نمایان ساخت، گفت: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این بحران، شکل‌گیری انسجام و وحدت داخلی بود که نقشه‌های دشمنان و جریان‌های برانداز را خنثی کرد و آن‌ها را به عقب‌نشینی واداشت.

وی اضافه کرد: نقش‌آفرینی گروه‌های مردمی و همراهی مسئولان و مدیران استان، فراتر از انتظار و تحسین‌برانگیز بود.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه همچنین اصحاب رسانه در این عرصه با عملکردی هوشمندانه و مسئولانه، از تحریف واقعیت‌ها و انتشار روایت‌های وارونه جلوگیری کردند و نقش مؤثری در تبیین درست حوادث ایفا کردند، بیان کرد: در کنار مسائل امنیتی و دفاعی، ضرورت بازنگری در شاخص‌های توزیع اعتبارات عمرانی در سطح استان و بین شهرستان‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

صادقی با تأکید بر اینکه عدالت در توزیع منابع، یکی از پایه‌های اصلی توسعه متوازن است و باید به آن با نگاهی کارشناسانه و عادلانه پرداخت، عنوان کرد: برای تحقق این هدف، تشکیل کمیته‌ای تخصصی در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ضروری به نظر می‌رسد تا بتوان با بهره‌گیری از نظرات نخبگان و کارشناسان، الگوی جدیدی برای توزیع عادلانه منابع تدوین کرد.

گازکشی ۵۰ روستای فاقد گاز در دستور کار است 

در ادامه مسعود بیات معاون استاندار زنجان با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه استان به‌لحاظ ظرفیت کارشناسی، یکی از سازمان‌های برتر کشور در حوزه بودجه‌ریزی و برنامه‌ریزی توسعه‌ای محسوب می‌شود، اظهار کرد: با وجود این توانمندی برخی دستگاه‌های اجرایی در جذب به‌موقع و مؤثر اعتبارات عملکرد ضعیفی داشته‌اند.

وی با بیان اینکه در آستانه سفر رئیس‌جمهور به استان، ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی‌های لازم برای بهره‌برداری حداکثری از این فرصت، بیش از پیش احساس می‌شود، افزود: در این راستا، اقدامات فوری جهت تصویب و تخصیص ۵ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی و زیربنایی باید در دستور کار قرار گیرد.

معاون استاندار زنجان با اشاره به اینکه رصد وضعیت مانده‌حساب دستگاه‌های اجرایی نیز به‌طور جدی در حال پیگیری است، ادامه داد: این منابع مالی، در صورت عدم جذب در مدت‌زمان محدود باقی‌مانده، می‌تواند به فرصت‌سوزی و آسیب به روند توسعه استان منجر شود مسئله‌ای که در شرایط فعلی، نگران‌کننده است.

وی گفت: در حوزه زیرساخت‌های روستایی نیز، شرکت گاز استان برنامه گازرسانی به ۵۰ روستای فاقد گاز را در دستور کار دارد. تجهیزات مورد نیاز تأمین شده و آماده بهره‌برداری است، اما باید توجه داشت که علی‌رغم میانگین ۹۰ درصدی گازرسانی به روستاها در کشور، استان زنجان با نرخ ۹۷ درصد عملکردی قابل‌توجه دارد. 

بیات گفت: با این حال، موانعی چون اخذ مجوز از مراجع ذی‌ربط همچنان از چالش‌های جدی در مسیر اجرای پروژه‌هاست که نیازمند پیگیری و تعامل مؤثرتر با نهادهای تصمیم‌گیر است.

گازرسانی در شهرستان ماهنشان مطلوب است 

 جمال موسوی نماینده مردم ایجرود و ماهنشان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع گازرسانی به روستاهای شهرستان ماهنشان با انتقاداتی همراه بود، اظهار کرد: برخی اعضا نسبت به کندی روند گازرسانی در این منطقه ابراز گلایه کردند که رحیم سلیمانی‌نژاد، مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان، با رد این انتقادات تأکید کرد که استان زنجان و به‌ویژه شهرستان ماهنشان از وضعیت مطلوبی در زمینه گازرسانی برخوردارند. 

وی با اشاره به اینکه موارد معدودی از روستاها باقی‌مانده‌اند که گازرسانی به آن‌ها تنها با اخذ مجوز از مراجع ذی‌صلاح کشوری امکان‌پذیر است، گفت: راهکار حل این مشکل را در تصویب طرح گازرسانی به روستاهای باقی‌مانده در جریان سفر ریاست جمهوری به استان است.

در این جلسه، وضعیت بودجه ۱۴ نهاد حمایتی استان مورد بررسی قرار گرفت. در این زمینه، مسئولان نهادهای حمایتی و همچنین نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در خصوص نحوه توزیع و افزایش بهره‌وری منابع مطرح کردند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر