logo
امروز : دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۷:۰۹
[ شناسه خبر : ۴۶۶۵۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان:

ایران توانایی ضربه‌زدن به دشمنان را دارد

ایران-توانایی-ضربه‌زدن-به-دشمنان-را-دارد-
مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان گفت: موشک‌های ایرانی و پرتاب آنان به قلب تل‌آویو و صحنه‌هایی که جهان نظاره‌گر آن بود، نشان داد که ایران توانایی ضربه‌زدن به دشمن را در هر نقطه‌ای دارد.

حجت‌الاسلام محمود محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه کشور غیور ایران در سال‌های اخیر با اتکا به توان بومی و دانش متخصصان داخلی، به پیشرفت چشم‌گیری در حوزه فناوری موشکی دست یافته است، اظهار کرد: این پیشرفت‌ها نه‌تنها جایگاه ایران را در معادلات نظامی منطقه ارتقاء داده، بلکه موازنه قدرت را نیز تا حدی تغییر داده است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه در این میان قدرت بازدارندگی ایران، به‌ویژه در حوزه موشک‌های بالستیک و نقطه‌زن، به یکی از عوامل اصلی بازنگری رژیم صهیونیستی در سیاست‌های امنیتی و دفاعی‌اش تبدیل شده است، عنوان کرد: رسانه‌های بین‌المللی و حتی منابع صهیونیستی بارها اعتراف کرده‌اند که موشک‌های ایرانی توان عبور از سامانه‌های پدافندی پیشرفته همچون گنبد آهنین را دارند و در حملات اخیر رژیم اشغالگر به ایران جواب دندانشکن دریافت کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان با تأکید کرد: پیشرفت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه در حوزه فناوری موشکی، یکی از درخشان‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی به شمار می‌رود، نه‌تنها ملت ایران، بلکه جهانیان را به تحسین واداشته است. 

وی با بیان اینکه این توانمندی حاصل سال‌ها خوداتکایی، تلاش شبانه‌روزی دانشمندان داخلی و بی‌اعتمادی به قدرت‌های خارجی است، اضافه کرد: زمانی که بسیاری گمان می‌کردند ایران تحت تحریم‌ها توان ایستادگی ندارد، موشک‌های نقطه‌زن ایرانی از دل این محدودیت‌ها متولد شدند و امروز به نماد عزت و بازدارندگی جمهوری اسلامی تبدیل شده‌اند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان زنجان با اشاره به اینکه صحنه‌هایی که جهان نظاره‌گر آن بود، نشان داد که ایران توانایی ضربه زدن به دشمن را در هر نقطه‌ای دارد، اضافه کرد: موشک‌هایی که بر سر رژیم منحوس صهیونیستی فرود آمدند نه صرفاً یک واکنش نظامی، بلکه پاسخی قاطع و عبرت‌آموز به سال‌ها ظلم، اشغال و تهدید بودند.

محمدی گفت: جمهوری اسلامی ایران با این اقدام هوشمندانه، به صراحت اعلام کرد که امنیت و تمامیت ارضی‌اش خط قرمزی است که هیچ‌کس حق عبور از آن را ندارد. این ضربه موشکی، علاوه بر خسارت‌های فیزیکی، لرزه‌ای بر پیکره امنیت روانی و ساختار نظامی دشمن انداخت و به آنان ثابت کرد که دوران برتری یک‌جانبه به پایان رسیده است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر