logo
امروز : جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۲۷
[ شناسه خبر : ۴۶۶۲۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
امام جمعه سلطانیه تاکید کرد:

اتحاد عاشورایی در دفاع از جمهوری اسلامی

اتحاد-عاشورایی-در-دفاع-از-جمهوری-اسلامی
امام جمعه سلطانیه با تاکید بر اینکه این انسجام ملی در برابر تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی، نمادی بی‌نظیر از بصیرت، هوشمندی و دشمن‌شناسی ملت انقلابی بود، گفت: این اتحاد و انسجام، تجلی‌بخش همان اتحاد عاشورایی حق در برابر باطل است.

حجت‌الاسلام عمران حسینی‌نسب در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: محرم، ماهی است که تجلی‌بخش مکتب نورانی اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) است؛ مکتبی که به فرموده امام خمینی (ره)، همه هستی ما از آن نشأت گرفته است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه امسال، شرایط ویژه‌ای ایجاب می‌کند که این ماه را با درکی عمیق‌تر، عاشورا و تاسوعایی متفاوت و حماسی‌تر تجربه کنیم، عنوان کرد: این امر محقق نمی‌شود مگر با تبیین صحیح ماهیت سیاسی قیام امام حسین (ع) و پاسخ به این پرسش که پس از ۱۴ قرن، ما به عزای کدام امام نشسته‌ایم؟ آیا امام پیروز را سوگواری می‌کنیم یا امام شکست خورده را؟

امام جمعه سلطانیه با تاکید بر اینکه برخی امام حسین (ع) را پیش از قیام و برخی دیگر پس از آن، شکست‌خورده می‌دانند، یادآور شد: اما در منطق عاشورا، امام حسین (ع) خود فرمودند: «هر کس به من بپیوندد، به شهادت خواهد رسید و هر کس تخلف کند، به پیروزی نخواهد رسید.»

وی ادامه داد: بنابراین، در منطق عاشورا، رمز پیروزی نه در زنده ماندن یا شکست نظامی، بلکه در همراهی با امام و حق است از این منظر، امام حسین (ع) پیروز بی‌چون و چرای قیام عاشورا هستند.

حسینی‌نسب با تاکید بر اینکه تاریخ همواره شاهد رویارویی حق و باطل، کفر و ایمان بوده است، خاطرنشان کرد: از تقابل موسی (ع) با فرعون، ابراهیم (ع) با نمرود، پیامبر اکرم (ص) با ابولهب و ابوجهل، تا امیرالمومنین (ع) با معاویه و امام حسین (ع) با یزید.

وی اظهار داشت: شهید مطهری با بصیرتی عمیق فرمودند؛ «شمر ۱۴۰۰ سال پیش مُرد، شمرِ زمانِ خودت را بشناس.» اما امروز شمرِ زمان کیست و حرمله‌ روزگار کدام است؟

امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه شمر زمان، آمریکاست و حرمله‌ زمان، رژیم صهیونیستی است، گفت: در روزگار امروز  کربلا هم فلسطین و غزه است.

وی ابراز کرد: شمرِ زمان، آمریکاست که با حمایت رژیم جنایتکار و تروریستی صهیونیستی، فرماندهان، سرداران، دانشمندان و مردم بی‌گناه را به شهادت می‌رساند.

حسینی‌نسب خاطرنشان کرد: ملت امام حسین (ع) با اتحاد مثال‌زدنی از حرم جمهوری اسلامی ایران دفاع می‌کنند و با تبعیت از مقام معظم رهبری، ستون خیمه انقلاب، بیش از ۹۰ میلیون ایرانی یک صدا، رژیم صهیونیستی را متجاوز و تروریست می‌دانند و از نظام اسلامی پاسداری می‌کنند. 

وی با تاکید بر اینکه این انسجام ملی در برابر تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی، نمادی بی‌نظیر از بصیرت، هوشمندی و دشمن‌شناسی ملت انقلابی بود، خاطرنشان کرد: این اتحاد و انسجام، تجلی‌بخش همان اتحاد عاشورایی حق در برابر باطل است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر