logo
امروز : پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۳۸
[ شناسه خبر : ۴۶۶۲۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس هیأت مدیره شرکت سرجین‌بافت:

سرجین‌بافت مشکل نقدینگی دارد

سرجین‌بافت-مشکل-نقدینگی-دارد-
رئیس هیأت مدیره شرکت سرجین‌بافت گفت: کارخانه سرجین‌بافت با وجود ظرفیت بالا و نیروی انسانی مجرب به دلیل کمبود نقدینگی و عدم تحقق وعده‌های مالی، با چالش جدی در مسیر تداوم فعالیت مواجه است.

سید اسماعیل بارانی‌بهبهانی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه کارخانه سرجین‌بافت با سابقه‌ای طولانی در عرصه تولید نساجی در سال‌های اخیر با مشکلات متعددی در زمینه تأمین نقدینگی مواجه شده است، اظهار کرد: قرارداد 3/5 ساله که در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۱ با حمایت دولت منعقد شد مقرر بود سرمایه در گردش مورد نیاز کارخانه در قالب تسهیلاتی در اختیار آن قرار گیرد. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این سرمایه می‌توانست نقش بسیار مؤثری در تأمین مواد اولیه، پرداخت دستمزد کارگران و ادامه روند تولید ایفا کند، ابراز کرد: با این حال با گذشت بیش از دو سال از امضای این قرارداد هیچ‌گونه سرمایه‌ای به کارخانه تخصیص نیافته و همین موضوع مشکلات مالی فراوانی برای مجموعه به همراه داشته است.

رئیس هیأت مدیره شرکت سرجین‌بافت با اشاره به اینکه مدیریت کارخانه تا پیش از بروز این بحران، با تکیه بر دسته چک اقدام به خرید پنبه و تبدیل آن به نخ می‌کرد و با فروش نخ، حقوق و مزایای کارگران را پرداخت می‌کرد، بیان کرد: اما اکنون با کاهش شدید نقدینگی این چرخه تولید و پرداخت دستمزد نیز با اختلال مواجه شده است.

وی گفت: در این میان شایعاتی مبنی بر دریافت تسهیلات از سوی کارخانه و عدم پرداخت حقوق کارگران منتشر شده که کاملاً بی‌اساس است و برخلاف این ادعاها تا فروردین ماه سال جاری تمامی حقوق‌ها و سنوات کارکنان به‌طور منظم پرداخت شده و هیچ گونه کوتاهی در این زمینه صورت نگرفته است. 

رئیس هیأت مدیره شرکت سرجین‌بافت با تأکید بر اینکه این شایعات موجب نگرانی و بی‌اعتمادی در میان برخی کارگران شد و باعث شد حدود ۴۰۰ نفر از کارکنان، به‌صورت خودخواسته از حضور در محل کار خودداری کنند، عنوان کرد: در حال حاضر ۲۵۰ نفر از کارگران همچنان در خطوط تولید فعال هستند و تلاش می‌کنند چراغ کارخانه خاموش نشود.

بهبهانی با بیان اینکه واقعیت این است که کارخانه سرجین‌بافت با وجود ظرفیت بالا و نیروی انسانی مجرب به دلیل کمبود نقدینگی و عدم تحقق وعده‌های مالی، با چالش جدی در مسیر تداوم فعالیت مواجه است، گفت: امید می‌رود با حمایت‌های جدی‌تر دولت و نهادهای مالی، این واحد تولیدی بتواند مجدداً به رونق گذشته بازگردد و شرایط مساعد شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر