logo
امروز : سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۲:۲۱
[ شناسه خبر : ۴۶۵۷۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیرکل اداره‌کل دامپزشکی زنجان عنوان کرد:

معدوم‌سازی ۸۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در زنجان

معدوم‌سازی-۸۳-هزار-کیلوگرم-گوشت-مرغ-در-زنجان
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: ۸۳ هزار و ۱۴۱ کیلوگرم از لاشه‌ها و اجزای طیور به‌دلیل عدم تطابق با استانداردهای بهداشتی و یا وجود علائم بیماری، با تشخیص کارشناسان دامپزشکی زنجان از چرخه مصرف انسانی حذف شد.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ کارشناسان دامپزشکی استان زنجان با نظارت دقیق مستمر و تخصصی خود بر روند کشتار انواع طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان، نقش کلیدی و بی‌بدیلی در تضمین سلامت عمومی و امنیت غذایی ایفا کرده‌اند، اظهار کرد: در این بازه زمانی، بیش از ۷ میلیون قطعه انواع طیور شامل نیمچه‌های گوشتی، مرغ‌های تخم‌گذار پایان دوره و سایر گونه‌های ماکیان، تحت بازرسی‌های بهداشتی و شرعی قرار گرفتند که این نظارت‌ها به‌صورت شبانه‌روزی و توسط کارشناسان باتجربه دامپزشکی انجام شده است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه در نتیجه این فرآیند نظارتی دقیق بالغ بر ۱۵ میلیون کیلوگرم گوشت طیور پس از بررسی‌های بهداشتی و تأیید سلامت، وارد زنجیره تأمین و توزیع استان زنجان شده است، افزود: این میزان گوشت، سهم قابل توجهی در تأمین پروتئین حیوانی سالم برای شهروندان استان داشته و به‌عنوان یکی از ارکان اصلی تغذیه خانوارها، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه از سوی دیگر در همین مدت ۸۳ هزار و ۱۴۱ کیلوگرم از لاشه‌ها و اجزای طیور به‌دلیل عدم تطابق با استانداردهای بهداشتی و یا وجود علائم بیماری، با تشخیص کارشناسان دامپزشکی از چرخه مصرف انسانی حذف شده‌اند، گفت: این اقدام نه‌تنها از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان جلوگیری کرده، بلکه از ورود فرآورده‌های ناسالم به بازار مصرف پیشگیری نموده است.

وی اضافه کرد: حضور مستمر دامپزشکان در کشتارگاه‌ها، به‌عنوان مدافعان سلامت جامعه، تضمینی مطمئن برای مصرف‌کنندگان است که هیچ محصولی بدون بررسی، تأیید و مهر بهداشتی وارد سفره مردم نمی‌شود.

مدیرکل اداره‌کل دامپزشکی استان زنجان با تأکید بر اینکه این نظارت‌ها مطابق با آخرین دستورالعمل‌های بهداشتی، اصول علمی و ضوابط ملی انجام می‌گیرد و در راستای صیانت از سلامت عمومی رفاه اجتماعی و ارتقاء کیفیت محصولات پروتئینی است، بیان کرد: دامپزشکی استان زنجان همواره تلاش کرده است تا با اجرای دقیق وظایف قانونی و فنی خود، ضمن حمایت از تولیدکنندگان و صنعت دام و طیور، اعتماد مصرف‌کنندگان را نیز حفظ کند.

حاج‌کاظمی عنوان کرد: استمرار این اقدامات، گامی بلند در جهت افزایش ایمنی غذایی و پیشگیری از تهدیدات بهداشتی در سطح جامعه به‌شمار می‌رود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر