logo
امروز : جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۴۵
[ شناسه خبر : ۴۶۴۹۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
فیلم؛

تمامی احزاب سیاسی مطیع امر رهبری هستند

تمامی-احزاب-سیاسی-مطیع-امر-رهبری-هستند
دبیر حزب جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: تمامی گروه‌ها و احزاب سیاسی کشور به اعتقادات نظام و انقلاب پایبند و تحت مطیع‌ امر رهبری هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ ابوالفضل بیات‌منفرد با اشاره به سربلندی و سرافرازی ایران اسلامی بعد از جنگ علیه رژیم صهیونیستی، گفت: قطعاً تنها راه امنیت و آرامش در خاورمیانه محو شدن رژیم منحوس صهیونیستی است.

بیشتر بخوانید

وی به اختلافات سیاسی در احزاب‌های سیاسی کشور اشاره کرد و افزود: تمامی گروه‌ها و احزاب سیاسی کشور به اعتقادات نظام و انقلاب پایبند و تحت مطیع‌ امر رهبری هستند.

دبیر حزب جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: این آتش‌بس قطعاً فریب دشمن است و دشمنان برای از بین بردن سرمایه‌های اجتماعی ما در میدان دیگری نبرد خواهند داشت.

وی مردم و جوانان کشورمان را سرمایه‌های مهم اجتماعی دانست و یادآور شد: اگر می‌خواهیم فریب نخوریم و مملکت ما در هیچ زمینه‌ای آسیب نخورد باید محکم و قاطع در حول‌محور ولایت فقیه حرکت داشته باشیم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر