logo
امروز : دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۱۱
[ شناسه خبر : ۴۶۳۶۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 9 دقیقه ]
در گزارش موج‌رسا بخوانید؛

موشک‌های ایرانی زلزله‌ای بر جان صهیون

موشک‌های-ایرانی-زلزله‌ای-بر-جان-صهیون-
موشک‌های ایرانی، امروزه نه‌تنها ابزار دفاعی، بلکه نماد اقتدار ملی و استقلال راهبردی کشورمان هستند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ موشک‌های ایرانی، امروز نه‌تنها ابزار دفاعی، بلکه نماد اقتدار ملی و استقلال راهبردی کشورمان هستند. این دستاورد بزرگ، حاصل سال‌ها مجاهدت علمی، باور انقلابی و ایستادگی در برابر تحریم‌ها و تهدیدهای دشمنان قسم‌خورده است. ایران اسلامی، با تکیه بر توان بومی و ظرفیت‌های درونی خود، به جایگاه قدرتی بازدارنده دست یافته که دشمن را از هرگونه تجاوز آشکار بازمی‌دارد.

بیشتر بخوانید

رژیم صهیونیستی و حامیان اصلی آن، از جمله آمریکا و برخی رژیم‌های غربی، با دیدن عظمت و دقت بالای موشک‌های ایرانی، در بهت و ترس فرو رفته‌اند. سامانه‌های دفاعی آنان در برابر این حجم از قدرت و فناوری ناتوان و بی‌اثر جلوه کرده و این موضوع شکاف بزرگی در ادعای برتری نظامی غرب ایجاد کرده است. امروز، تل‌آویو و متحدانش بیش از همیشه نگران آینده‌ای هستند که در آن برتری یک‌جانبه از دست رفته است.

قدرت موشکی ایران فقط ابزار نظامی نیست، بلکه بیانگر یک گفتمان مقتدرانه در برابر ظلم و اشغالگری است. این پیام روشن به همه دنیا مخابره شده که دوران سیطره بی‌چون‌وچرای استکبار جهانی و رژیم کودک‌کش صهیونیستی به پایان رسیده است. ملت‌هایی که روزگاری تنها نظاره‌گر بودند، اکنون الهام‌گرفته از مقاومت، به دفاع از کرامت خود برخاسته‌اند.

 

موشک‌ها در تخریب، گسترده عمل کردند

حجت‌الاسلام تقی اسماعیلی، کارشناس علوم سیاسی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در روزهای اخیر جمهوری اسلامی ایران با اجرای عملیات‌های دقیق و حساب‌شده، ضربات مؤثری را به رژیم صهیونیستی وارد کرده که بازتاب گسترده‌ای در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی داشته است، اظهار کرد: در این عملیات‌ها مکان‌های بسیار مهم و استراتژیک از جمله برخی از مراکز فرماندهی نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به‌طور مستقیم هدف قرار گرفت. 

وی با بیان اینکه دقت، قدرت و برد بالای موشک‌های ایرانی نه تنها موجب حیرت ناظران بین‌المللی شد بلکه اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر به رخ جهانیان کشید، ادامه داد: این حملات که با تکیه بر دانش بومی و توانایی‌های پیشرفته صنعت دفاعی کشور صورت گرفت موفق شد ضربات سنگینی به زیرساخت‌های نظامی و امنیتی رژیم اشغالگر وارد آورد.

کارشناس علوم سیاسی با اشاره به اینکه برخی از مراکز حساس دشمن به شدت آسیب دیدند و واکنش‌های دستپاچه و آشفته مقامات صهیونیستی نشان‌دهنده تأثیرگذاری بالای این عملیات بود، بیان کرد: موشک‌های ایرانی نه تنها در ایجاد تخریب گسترده موفق عمل کردند بلکه موجب وحشت و سرگردانی گسترده در میان ساکنان سرزمین‌های اشغالی نیز شدند. 

وی اضافه کرد: صدای آژیر خطر و هجوم مردم به پناهگاه‌ها بار دیگر ناتوانی سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی را آشکار ساخت و از سوی دیگر روحیه شکننده ارتش و جامعه رژیم صهیونیستی را بیش از پیش نمایان کرد.

کارشناس علوم سیاسی عنوان کرد: این اقدامات در پاسخ به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران انجام گرفته و در چارچوب دفاع مشروع با دقت تمام و حداقل آسیب به غیرنظامیان طراحی شده‌اند.

اسماعیلی با بیان اینکه اکنون رژیم صهیونیستی در موضع انفعالی قرار گرفته و در تلاش است تبعات حملات را کنترل کند در حالی که جایگاه نظامی و روانی آن بیش از پیش تضعیف شده است، افزود: ایران نشان داد که در برابر هرگونه تجاوز، با قدرت و هوشمندی پاسخ خواهد داد.

ایستادگی در برابر توطئه‌های دشمن مهم است

در ادامه سید علاء موسوی، کارشناس علوم سیاسی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه رژیم منحوس صهیونیستی شروع کنند و در واقع متجاوز واقعی بود و با به شهادت رساندن سران، دانشمندان، زنان و کودکان بی‌دفاع چهره واقعی خونخوار بودن خود را نشان داده است، اظهار کرد: آمریکا به ظاهر وارد مذاکره و اصرار به تحقق اهداف پلید خود درباره کشور و عملکردهای آن داشت و مردم و نظام جمهوری چهره واقعی و فریبکارانه حامی اصلی رژیم صهیونیستی را می‌شناسند و به بدعهدی آنان در زمینه‌های مختلف واقف هستند.

وی با بیان اینکه در این میان سخنان رهبر انقلاب باعث آرامش مردم است چرا که تمام مردم ایران و مسلمانان جهان دوست‌دار مقام معظم رهبری هستند و دشمن به این مهم آگاهی دارند، ابراز کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی که داشتند بر مسائل مهم تأکید کردند که یک نمونه از آن اجازه تحریف واقعیت توسط دشمن است که با آگاهی مردم تحقق پیدا نخواهد کرد.

کارشناس علوم سیاسی با اشاره به اینکه در میانه مذاکرات برای دستیابی به یک صلح عادلانه ایران همواره با حسن نیت و بر پایه منافع ملی وارد گفتگو شده است، اضافه کرد: با این حال تجربه‌های گذشته و نشانه‌های موجود نشان داده‌اند که طرف مقابل به‌ویژه آمریکا و هم‌پیمانانش از مذاکره نه برای رسیدن به تفاهم، بلکه برای تحمیل خواسته‌های خود و تضعیف قدرت ایران استفاده می‌کنند.

وی ابراز کرد: این بدعهدی‌ها و فریبکاری‌ها موجب شده که ملت ایران به‌روشنی دریابند که دشمن به کمتر از تسلیم کامل رضایت نمی‌دهد.

کارشناس علوم سیاسی با بیان اینکه با توجه به اینکه زمانی که دشمنی در بحبوحه مذاکرات و در حالی که حرف از توافق می‌زند به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم دست به حمله نظامی یا فشارهای اقتصادی می‌زند این نشان‌دهنده آن است که مذاکره تنها پوششی برای تحقق اهداف سلطه‌گرایانه اوست، گفت: چنین دشمنی نه به قواعد بین‌المللی پایبند است و نه به اصول اخلاقی احترام می‌گذارد. 

موسوی با بیان اینکه در این شرایط صلح به معنای تسلیم خواهد بود و ملت ایران به‌درستی در برابر چنین شرایطی ایستادگی می‌کند چراکه می‌داند صلحی که بر پایه زور شکل گیرد‌ تنها مقدمه‌ای بر نابودی تدریجی یک ملت است، ادامه داد: ایران با تاریخی کهن و فرهنگی ریشه‌دار همواره در برابر زورگویی ایستاده و حتی در سخت‌ترین شرایط نیز تسلیم خواسته‌های سلطه‌گران نشده است.

وی با تأکید بر اینکه ملت ایران از تجربه جنگ تحمیلی، تحریم‌های ظالمانه و تهدیدهای مستمر آموخته است که تنها با حفظ اقتدار و عزت می‌توان از منافع ملی دفاع کرد، عنوان کرد: امروز نیز که دشمن با زبان زور سخن می‌گوید ایستادگی تنها گزینه منطقی و شرافتمندانه است.

کارشناس علوم سیاسی عنوان کرد: تسلیم شدن در برابر دشمنی که هنگام مذاکره دست به شمشیر می‌برد، مساوی با نابودی هویت و استقلال کشور خواهد بود و ایستادگی رمز پیروزی در برابر توطئه‌های دشمنان است.

 

موشک‌ها نشانه تلاش‌های بی‌وقفه دانشمندان ایرانی است 

در این میان حجت‌الاسلام تقی اسماعیلی، کارشناس علوم سیاسی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با ورود به خطوط قرمز ایران دشمنی دیرینه خود را بار دیگر علیه ایران و مردم آن اعلام کرد، اظهار کرد: رژیم منحوس جواب دندانشکن نیز درباره این گستاخی گرفته و تا نابودی آن این روند ادامه خواهد داشت و واسطه‌گری کشورهای مختلف برای توقف جنگی که باعث و بانی آن خود رژیم کودک‌کش و حامی اصلی آن است سودی ندارد.

وی با بیان اینکه آمریکا در صورت ورود مستقیم به جنگ علیه ایران بیش‌تر خسارت خواهد دید، افزود: ممکن است در این عرصه به ایران خسارات مادی بزند اما خسارتی که خواهد دید قابل‌مقایسه نیست و خود به این موضوع آگاهی دارد.

کارشناس علوم سیاسی با اشاره به اینکه با توجه به این مهم که دشمن به ظاهر بر سر میز مذاکره بود و در پشت صحنه مقدمات تجاوز به خاک و کیان کشورمان را داشت و مردم در این شرایط با حفظ وحدت دشمن را رو سیاه کردند، بیان کرد: این بار نیز بد عهدی آمریکا و حمایت از رژیم منفور صهیونیستی را باید در تاریخ ثبت کرد چرا که رژیم صهیونیستی بدون چراغ سبز آمریکا هیچ اقدام و حرکتی نمی‌کند ولی ملت ما آمریکا و رژیم منحوس را خوب می‌شناسند.

وی عنوان کرد: زمانی که پای رژیم صهیونیستی از گذشته نه چندان دور با واسطه و بی‌واسطه بنا به هر دلیلی در کشور باز شده جنایات و ترور در آن برهه بیش‌تر نمایان است.

کارشناس علوم سیاسی با اشاره به اینکه ورود مستقیم آمریکا به جنگ با ایران به صورت غیرمستقیم اعتراف قطعی به شکست مطلق رژیم صهیونیستی در برابر ایران و دستاوردهای خیره‌کننده آن است خود نوعی بیانگر ضعف و شکست است، ادامه داد: این موضوع بیانگر این است که رژیم منحوس بدون آمریکا و پشتیبانی‌های او حرفی برای گفتن ندارد.

اسماعیلی اضافه کرد: رژیم کودک‌کش در جنگی که عامل و شروع کننده اصلی آن خودش بود در برابر تکنولوژی‌ها و دستاوردهای انقلاب متهیر است و ایران با این حرکت به جهان ثابت کرد حرف اول منطقه را می‌زند و به هیچ تهدیدی اهمیتی نمی‌دهد و در برابر هر یورشی، جسارت یا تجاوزی با انتقام سخت جواب می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه رهبر عزیز انقلاب در سخنرانی که داشتند فرمودند؛ ما ملتی نیستیم که با تهدیدات و زور میانه خوبی داشته باشیم و تحت هیچ شرایطی نسبت به تجاوز به خاک کشور سکوت نمی‌کنیم تا دیگران برایمان تکلیف و حدود مشخص کنند، ادامه داد: اکنون تکلیف مشخص است و رژیم صهیونیستی به خاک کشور تجاوز کرده و به بدترین شکل ممکن تنبیه می‌شود تا درس عبرتی برای سایر کشورهایی که به فکر جسارت به وطن هستند شود.

کارشناس علوم سیاسی عنوان کرد: موشک‌هایی که به تل‌آویو اصابت کرد گوشه‌ای از تلاش‌های بی وقفه شبانه‌روزی دست‌اندکاران و دانشمندان ایرانی در این حرفه بود و باعث افتخار است.

آنچه امروز در صحنه میدانی و سیاسی مشاهده می‌شود، آغاز فروپاشی یک نظام اشغالگر و ظالم است که سال‌ها با حمایت غرب، به سرکوب ملت‌ها پرداخت. موشک‌های ایرانی، نه آغازگر جنگ، بلکه پایان‌بخش دوران سلطه و بی‌عدالتی‌اند. جبهه حق، با اتکا به ایمان، دانش، و اراده ملت‌ها، پیروز نهایی این نبرد تاریخی خواهد بود.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر