logo
امروز : جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۲۷
[ شناسه خبر : ۴۶۲۹۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
روابط عمومی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان:

2 تن از پاسداران ابهری شهید شدند

2-تن-از-پاسداران-ابهری-شهید-شدند-
روابط عمومی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان اعلام کرد: در پی حملات رژیم صهیونیستی به شهرستان ابهر دو  تن از پاسداران سرافراز این شهرستان به شهادت رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛روابط عمومی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان اعلام کرد:

بیشتر بخوانید

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت هنر مردان خداست.

ساعاتی پیش دو تن از پاسداران سرافراز و غیور سپاه شهرستان ابهر به نام‌های شهید حمید مهری و شهید محمد غفاری در حین ماموریت مبارزه با رژیم منحوس و جعلی صهیونیستی، و در دفاع از مرز و بوم ایران اسلامی به فیض شهادت نائل آمدند.

سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان ضمن محکوم کردن این جنایت وحشیانه، شهادت این عزیزان را به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج)، امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، خانواده‌های صبور و پرافتخار این شهدای والامقام، ملت عزیز و شهیدپرور ایران اسلامی و استان زنجان و شهرستان ابهر تبریک و تسلیت عرض کرده و از درگاه خداوند متعال علو درجات و رحمت واسعه الهی برای ارواح طیبه‌ این شهدای والامقام را  مسئلت می‌نماییم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر