logo
امروز : یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱:۳۶
[ شناسه خبر : ۴۶۱۸۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس اداره تعاون و روستایی شهرستان ابهر مطرح کرد:

لزوم راه‌اندازی مرکز خرید گندم در هیدج

لزوم-راه‌اندازی-مرکز-خرید-گندم-در-هیدج
رئیس اداره تعاون و روستایی شهرستان ابهر گفت: با توجه به اینکه در هیدج محصول گندم باکیفیتی تولید می‌شود، نیاز است که در این شهر نیز مرکز خرید تضمینی احداث شود.

 عباس شاهسوند در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ به مسئولیت‌های اداره تعاون روستایی در زمینه خرید گندم اشاره کرد و گفت: مسئولیت خرید گندم در مراکز دولت آباد و صائین‌قلعه بر عهده اداره تعاون روستایی ابهر است و طبق آمار، نسبت به سال‌های گذشته، ما سال گذشته افزایش خرید داشتیم.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اهمیت این موضوع برای کشاورزان، خاطرنشان کرد: خرید تضمینی گندم یکی از سیاست‌های کلان دولت است که به منظور حمایت از تولیدکنندگان و تأمین امنیت غذایی کشور اجرا می‌شود و این برنامه به کشاورزان این اطمینان را می‌دهد که محصول خود را با قیمت مناسب به فروش برسانند و از زیان‌های احتمالی ناشی از نوسانات بازار در امان باشند.

رئیس اداره تعاون و روستایی شهرستان ابهر همچنین به کیفیت بالای محصول گندم در شهر هیدج اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه در هیدج محصول گندم باکیفیتی تولید می‌شود، نیاز است که در این شهر نیز مرکز خرید تضمینی احداث شود. این امر نه‌تنها به کشاورزان کمک می‌کند تا محصول خود را به‌راحتی و بدون واسطه به فروش برسانند، بلکه می‌تواند به کاهش قیمت تمام‌شده برای مصرف‌کننده نهایی نیز کمک کند. زیرا وجود واسطه‌ها می‌تواند منجر به افزایش قیمت‌ها و آسیب رساندن به کشاورزان شود.

وی با تأکید بر اینکه باسکول مرکز خرید صائین‌قلعه آماده بهره‌برداری است، تصریح کرد: حفظ کیفیت گندم و جلوگیری از آلودگی آن می‌تواند تأثیر زیادی بر بازار فروش و رضایت کشاورزان داشته باشد.

شاهسوند همچنین بر لزوم آموزش و اطلاع‌رسانی به کشاورزان درباره روش‌های نوین کشت و برداشت تأکید کرد و افزود: با افزایش آگاهی کشاورزان، می‌توانیم شاهد افزایش کیفیت و کمیت تولیدات کشاورزی باشیم که در نهایت به نفع اقتصاد شهرستان و کشور خواهد بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر