logo
امروز : شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۹:۳۶
[ شناسه خبر : ۴۶۱۶۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
امام جمعه شهرستان طارم:

اقدام رژیم صهیونیستی نشانه استیصال آن است

اقدام-رژیم-صهیونیستی-نشانه-استیصال-آن-است
امام جمعه شهرستان طارم با محکوم کردن حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از استان تهران و کشور، این اقدام را نشانه‌ای از ضعف و استیصال رژیم صهیونیستی دانست.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام مهدی منصوری در نماز جمعه این هفته شهرستان طارم، ضمن تبریک عید غدیر خم و عید امامت و ولایت به تبیین اهمیت این روز بزرگ پرداخت.

بیشتر بخوانید

وی افزود: غدیر یک روز، ماه یا سال نیست! بلکه غدیر یک تاریخ و مکتب بزرگ انبیاء است. غدیر مدرسه عالی سفیران توحید و دانشگاه هدایت انسان‌ها در طول تاریخ است.

امام جمعه شهرستان طارم همچنین ولادت باسعادت امام موسی کاظم (ع) را تبریک گفت و به سخن آن امام گرامی اشاره کرد که می‌فرمود: هرگاه مردم گناهان تازه‌ای پدید آورند، خداوند گرفتاری‌های تازه‌ای برایشان فراهم می‌کند.

وی در ادامه با محکوم کردن حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از استان تهران و کشور، این اقدام را نشانه‌ای از ضعف و استیصال رژیم صهیونیستی دانست و تاکید کرد: ‌این‌بار باید این رژیم نابود شود تا دنیا از دست غاصبان وحشی نجات پیدا کند.

وی همچنین به شاهکار اطلاعاتی اخیر وزارت اطلاعات ایران اشاره کرد و افزود: این وزارتخانه طی یک عملیات پیچیده موفق به خارج کردن حجم انبوهی از اطلاعات محرمانه رژیم صهیونیستی شده که شامل اطلاعات هسته‌ای، تسلیحاتی و فناوری‌های روز است.

منصوری با تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی و دانشمندان کشور، به نقش مهم این اطلاعات در تقویت توان موشکی ایران اشاره کرد.

وی با اشاره به گفته شهید سردار سلامی بیان کرد: این اطلاعات به ما اجازه می‌دهد نقطه‌زنی موشک‌هایمان را به‌طور دقیق انجام دهیم.

امام جمعه شهرستان طارم همچنین به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی برای پاسخ قاطع به تهدیدات اشاره و خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح ما طبق فرمان مقام معظم رهبری، جواب قاطع و دندان‌شکنی خواهند داد.

وی در پایان با انتقاد از برخی از افراد که می‌گویند مذاکره کنیم، تصریح کرد: دیگر ذات پست و پلید رژیم صهیونیستی و آمریکا به دوست و دشمن شناسانده شده و مردم باید به این واقعیت آگاه باشند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر