logo
امروز : جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۲۴
[ شناسه خبر : ۴۶۱۴۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
گزارش تصویری؛

عطر گلاب در هوای سلطانیه پیچید

عطر-گلاب-در-هوای-سلطانیه-پیچید
جشنواره گلاب سلطانیه پیام‌آور همدلی، نشاط و پیوند نسل‌ها در دامان تاریخ و طبیعت این خطه به‌شمار می‌رود، جایی که عطر گل محمدی خاطره‌های شیرین را در دل‌ها زنده کرده و شکوه فرهنگ اصیل ایرانی را به رخ کشیده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ جشنواره گلاب با حضور پرشور مردم و مسئولان در مکان تاریخی چلبی‌اوغلی شهرستان سلطانیه رنگ و بویی از فرهنگ، طبیعت و آیین‌های کهن به خود گرفت. عطر دل‌انگیز گل محمدی در کوچه‌پس‌کوچه‌های این دیار پیچیده و فضای شهر را به بهشتی از رایحه و رنگ بدل کرده است.

بیشتر بخوانید

گردشگران مشتاق از شهرها و روستاهای اطراف، خود را به محوطه برگزاری جشنواره رساندند؛ جایی که دیگ‌های مسی در میان باغ‌های گل جوشان بود و دستان هنرمند گلاب‌گیران عصاره ناب گل‌های تازه را از دل طبیعت بیرون می‌کشیدند.

 همچنین غرفه‌های فروش محصولات محلی چون گلاب، عرقیات گیاهی، صنایع‌دستی و سوغات سلطانیه مورد استقبال چشمگیر بازدیدکنندگان قرار گرفت و زمینه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و فرهنگی این شهرستان فراهم ساخت.    

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر